"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΚΚΕ: Κατηγορεί για συγκάλυψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ευθύνες συγκάλυψης στο σκάνδαλο της Siemens και προσπάθεια να φορτωθούν οι ευθύνες μόνο σε κάποιους «επίορκους», όπως αναφέρει, ώστε να αποφύγουν τις «δεδομένες πολιτικές ευθύνες τους», επέρριψε στις ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.
Ταυτόχρονα, επανέλαβε την πρόταση του κόμματός του για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ώστε να γίνει περαιτέρω διερεύνηση για τυχόν ποινικές ευθύνες όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων που χειρίστηκαν τη σύναψη ή την εκτέλεση συμβάσεων και την παραλαβή έργων.
Σε συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην Εξεταστική, με αφορμή την παράδοση του πορίσματος της Επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση της Siemens, έκανε λόγο «για διακίνηση μαύρου χρήματος που γινόταν με τέτοιο τρόπο ώστε χάνονταν τα ίχνη του».
Επανέφερε παράλληλα την πρόταση του κόμματος του να θέσει η ελληνική κυβέρνηση στην γερμανική κυβέρνηση το θέμα της Siemens και να διεκδικηθούν αποζημιώσεις από τη χώρα μας.
«Πεποίθηση του ΚΚΕ είναι ότι οι ηγεσίες των κομμάτων γνώριζαν και γνωρίζουν και έχουν την ευθύνη της συγκάλυψης. Άλλωστε οι αποφάσεις για τις προγραμματικές συμβάσεις του ΟΤΕ και του ΟΣΕ, ο διαγωνισμός για το σύστημα C4i, οι προμήθειες εξοπλισμών, ήταν στρατηγικές αποφάσεις και επιλογές των κυβερνήσεων που βέβαια τις υλοποιούσαν συγκεκριμένοι υπουργοί. Εξάλλου έχει κατατεθεί ότι εκτός των άλλων δόθηκαν χορηγίες σε κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου