"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σκοτώθηκε από αστυνομικούς ενώ προσπαθούσε να περάσει στο Ισραήλ


Η αιγυπτιακή αστυνομία σκότωσε μια γυναίκα από την Ερυθραία η οποία προσπαθούσε να περάσει παράνομα τα σύνορα με το Ισραήλ, όπως έγινε γνωστό από την αιγυπτιακή υπηρεσία ασφαλείας.

Είναι η δεύτερη φορά από τις αρχές του χρόνου που Αφρικανός λαθρομετανάστης σκοτώνεται ενώ επιχειρεί να μπει από την Αίγυπτο στο Ισραήλ. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τη γυναίκα όταν εκείνη αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή τους και να σταματήσει.

Το 2010 τουλάχιστον 30 επίδοξοι μετανάστες σκοτώθηκαν στα σύνορα, οι περισσότεροι από σφαίρες Αιγύπτιων αστυνομικών.

Το Κάιρο έχει δεχτεί επικρίσεις από διεθνείς οργανώσεις για τη στάση που τηρεί απέναντι στους μετανάστες. Η Αίγυπτος απαντά επισημαίνοντας τον "ευαίσθητο" χαρακτήρα της περιοχής αυτής. Το Ισραήλ, από την πλευρά του, έχει αρχίσει να κατασκευάζει ένα φράχτη ασφαλείας μήκους 250 χιλιομέτρων στα σύνορα με την Αίγυπτο για να αποκλείσει τις κυριότερες εισόδους των λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου