"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σοκ από τον θάνατο βρέφους στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 5 μηνών, που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του και μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στα επείγοντα περιστατικά του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος του μωρού προήλθε από εισρόφηση τροφής.

Από το νοσοκομείο έγινε γνωστό ότι, η μητέρα -που είναι περίπου 14 χρόνων- μαζί με το άτυχο βρέφος πρόσφατα είχαν βρεθεί στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, προκειμένου να της υποδείξει το προσωπικό, πώς να ταΐζει και να φροντίζει το βρέφος.

Εκφράζοντας τον λύπη του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Νίκος Ραπτόπουλος, ανέφερε ότι οι γάμοι και η τεκνοποίηση σε μικρές ηλικίες, πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι γονείς είναι ακόμη παιδιά, μπορούν κατά περιπτώσεις, να επιφέρουν το πλέον μοιραίο γεγονός για τα βρέφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου