"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Λοβέρδος προς φαρμακοποιούς: «Θέτετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές»

Αυστηρό μήνυμα προς τους φαρμακοποιούς έστειλε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι στην περίπτωση που συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, οι ανάγκες των ασφαλισμένων θα καλυφθούν από τα φαρμακεία των δημόσιων νοσοκομείων.

«Αν πάνε να μας εκβιάσουν θα το αντιμετωπίσουμε μ’ αυτό τον τρόπο. Θα κινητοποιήσουμε τοπικά δημόσια νοσοκομεία. Να σκεφθούν ότι θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές καποιων ανθρώπων που στήνονται στην ουρά», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε επερώτηση του ΚΚΕ για την δημόσια υγεία.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος απηύθυνε για μια ακόμη φορά έκκληση στους φαρμακοποιούς να σταματήσουν την απεργία τους και τους κάλεσε σε διάλογο ενόψει του πολυνομοσχεδίου που ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή.

« Αν χρειαστεί θα αλλάξει και η διατύπωση του νόμου. Δεν θα γίνουν φαρμακεία τα σούπερ μάρκετ. Για εμάς είναι κόκκινη γραμμή. Κρατάνε ζωντανό το πρόβλημα που ήδη έχει λυθεί. Μετά απ’ όλα αυτά δεν επιτρέπεται για θέματα ωραρίου να στήνονται άνθρωποι στην ουρά για να προμηθευτούν τα φάρμακά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου