"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

“Πρόβλημα” ο Λίμπερμαν για το Ισραήλ

Πρόβλημα αποτελεί για το Ισραήλ ο υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν, από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί, υποστήριξε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera.
Ο Ερντογάν επαναλαμβάνει εξάλλου ότι η ισραηλινή κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την Τουρκία για την ισραηλινή επίθεση σε τουρκικό πλοίο το Μάιο του 2010 προκειμένου να εξομαλυνθούν οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
Ο Λίμπερμαν «συνιστά ένα πρόβλημα για το Ισραήλ και οι Ισραηλινοί πρέπει να απαλλαγούν από αυτό, είναι καθήκον τους και, αν δεν το κάνουν, ο ισραηλινός λαός θα αντιμετωπίσει ατέρμονα προβλήματα στο μέλλον», υπογραμμίζει ο Ερντογάν στη συνέντευξή του, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις επικρίσεις του Λίμπερμαν για το τουρκικό αίτημα της ισραηλινής συγγνώμης.
Σε άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στις 6 Ιανουαρίου στην ισραηλινή εφημερίδα “Jerusalem Post”, ο Λίμπερμαν κατηγορούσε την Τουρκία ότι ευθύνεται για την κρίση με το Ισραήλ.
Ο Ερντογάν επανέλαβε στη συνέντευξή του στο Αλ Τζαζίρα ότι το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στην Τουρκία, να αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων της επιδρομής και να άρει τον αποκλεισμό που έχει επιβάλει στη Γάζα.
«Αν η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν αλλάξει πολιτική, δεν θα πρέπει να αναμένει αλλαγή στις θέσεις μας», προσέθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου είναι μάλλον «η πιο κακή ή η πιο άτυχη» στην ιστορία του Ισραήλ.

Οι σχέσεις μεταξύ Άγκυρας και Ισραήλ επιδεινώθηκαν μετά την επίθεση στις 31 Μαΐου ισραηλινών καταδρομέων στο τουρκικό πλοίο Μαβί Μαρμαρά που μετείχε στο διεθνή στολίσκο με τη βοήθεια για τη Γάζα. Κατά την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν εννέα Τούρκοι.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου