"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Βίντεο-σοκ με τη δολοφονία του Αλβανού διαδηλωτή


Την ώρα που αυξάνεται στους τέσσερις ο αριθμός των νεκρών, βίντεο-σοκ έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας ενός από τα θύματα των χθεσινών επεισοδίων, ενώ το κλίμα χάους διατηρείται και σήμερα στα Τίρανα.
Στο βίντεο φαίνονται δύο άνθρωποι ανάμεσα στο πλήθος να πλησιάζουν ένα διαδηλωτή. Ο ένας από τους δύο άνδρες υποδεικνύει το στόχο και ο άλλος βγάζει ένα όπλο και τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια δίνει το όπλο στον άλλο, ο οποίος φαίνεται να το βάζει σε θήκη από ομπρέλα και εξαφανίζονται.

Δείτε το video



Οι καταγγελίες για ελεύθερους σκοπευτές στη στέγη του πρωθυπουργικού μεγάρου κυριαρχούν στα αλβανικά ΜΜΕ και υποστηρίζονται από τους Σοσιαλιστές και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Οι σφαίρες όμως που σκότωσαν τους 4 ανθρώπους δεν προέρχονταν από όπλα της αστυνομίας, ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα και ανυποχώρητα κατηγορεί τους Σοσιαλιστές για την υποκίνηση των επεισοδίων, κάνοντας λόγο και για προσπάθεια "πραξικοπήματος", εμπνευσμένη από την Τυνησία.
Οι Σοσιαλιστές κήρυξαν ημέρα πένθους τη σημερινή, με εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες να έχουν προγραμματιστεί, και διεμήνυσαν στον Σαλί Μπερίσα ότι οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση και προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές.


Οι τραυματίες φτάνουν τους 60, εκ των οποίων 27 είναι αστυνομικοί. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι τραυματίες ξεπερνούν τους εκατό. Δύο τουλάχιστον άνθρωποι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί του Στρατιωτικού Νοσοκομείου των Τιράνων εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει.
Πηγή: Albanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου