"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εγκλήµατα στο πάρκο Τογιάµα

Κινέζοι αιχµάλωτοι οδηγούνται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης από  γιαπωνέζους πεζοναύτες. Σύµφωνα µε µαρτυρίες πολλοί από τους  αιχµαλώτους υποβλήθηκαν σε απάνθρωπα πειράµατα και οι σοροί  τους θάφτηκαν στο πάρκο Τογιάµα, στο Τόκιο
Στην καρδιά του Τόκιο υπάρχει οµαδικός τάφος αιχµαλώτων πολέµου
Ενα από τα πιο φρικτά εγκλήµατα πολέµου της αυτοκρατορικής Ιαπωνίας είναι πιθανό να κρύβει το πάρκο Τογιάµα στο κέντρο του Τόκιο. Σύµφωνα µε ιστορικούς και ακτιβιστές, εκεί θάφτηκαν µαζικά αιχµάλωτοι πολέµου, οι οποίοι έπεσαν θύµατα ενός απάνθρωπου προγράµµατος ιατρικών πειραµάτων.
Στο πάρκο σήµερα τίποτα δεν θυµίζει το σκοτεινό παρελθόν του. Το Τογιάµα βρίσκεται σε µια δενδρόφυτη περιοχή στο κέντρο της ιαπωνικής πρωτεύουσας, όπου φιλοξενούνται νοσοκοµεία, πανεπιστήµια και γήπεδα τένις. Ηλικιωµένοι κάνουν βόλτες µε τα σκυλάκια τους και οι νεώτεροι τζόκινγκ. Σύµφωνα ωστόσο µε µαρτυρίες, το πάρκο Τογιάµα είναι ο µαζικός τάφος των θυµάτων ενός από τα µεγαλύτερα εγκλήµατα της Ιαπωνίας. Σύµφωνα µε ιστορικούς αλλά και ακτιβιστές, στο υπέδαφος του πάρκου βρίσκονται τα λείψανα αιχµαλώτων πολέµου, κυρίως Κινέζων, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή ως πειραµατόζωα ενός προγράµµατος πειραµάτων από στρατιωτικούς γιατρούς σε ζωντανούς ανθρώπους. Την υπόθεση του µαζικού τάφου ενισχύει το γεγονός ότι σε ανασκαφές θεµελίωσης πριν από 21 χρόνια είχαν βρεθεί στο πάρκο ακρωτηριασµένα πτώµατα και οστά. Η κατεδάφιση ενός παλιού συγκροτήµατος διαµερισµάτων δίνει τη δυνατότητα στις Αρχές να προχωρήσουν σε νέες ανασκαφές προκειµένου να εκτιµηθεί το µέγεθος της τραγωδίας. Οργανώσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωµάτων, που πιέζουν εδώ και χρόνια για τη διερεύνηση του εγκλήµατος, θεωρούν ότι η Ιαπωνία έχει ηθική υποχρέωση να αναµετρηθεί µε το παρελθόν της. «Εµείς οι Ιάπωνες πρέπει να αποδεχθούµε τις ωµότητες που διαπράξαµε εις βάρος άλλων χωρών. Αν δεν γίνει αυτό, δεν θα υπάρξει ποτέ πραγµατική κατανόηση µε την Κίνα», δηλώνει στους «Times» ο ακτιβιστής Καζουγιούκι Καουαµούρα.

Η «Μονάδα 731»
Από την περίοδο που διαπράχθηκε το έγκληµα έχουν περάσει σχεδόν 70 χρόνια.

Ηταν η εποχή που ο ιαπωνικός αυτοκρατορικός στρατός εισέβαλε στη Μαντσουρία. Στην κινεζική πόλη Χαρµπίν εγκαταστάθηκε ένα ειδικό σώµα, το οποίο ονοµαζόταν Τµήµα Προλήψεως Επιδηµιών και Ανεφοδιασµού Υδατος, αλλά ήταν ευρύτερα γνωστό ως Μονάδα 731. Η αποστολή του ήταν η δηµιουργία βιολογικών και χηµικών όπλων, µεταξύ των οποίων ο άνθραξ και η βουβωνική πανώλης. Οι γιατροί της Μονάδας εξέταζαν ανατοµικά ασθενείς αιχµαλώτους πολέµου ενώ ήταν ακόµη ζωντανοί. Τα πειραµατόζωα δεν ήταν µόνο Κινέζοι, αλλά και Ρώσοι, Ευρωπαίοι και Μογγόλοι. Το αρχηγείο της Μονάδας 731 βρισκόταν στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής του Τόκιο, στο πάρκο Τογιάµα. Για τη σχέση ανάµεσα στην τραγωδία της Μαντσουρίας και τα ιατρικά εργαστήρια του Τόκιο κυκλοφορούσαν µόνο φήµες έως το 1989, χρονιά που κατασκευάστηκε ένα νέο ιατρικό κέντρο εκεί όπου άλλοτε ήταν το κτίριο της Μονάδας 731. Κατά τη διάρκεια των εργασιών βρέθηκε µια κρύπτη µε οστά, στα οποία εντοπίστηκαν ίχνη πειραµάτων.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
Ιάπωνες επιστήµονες δοκίµαζαν βιολογικά και χηµικά όπλα σε αιχµαλώτους

Λείψανα κάτω από την παιδική χαρά

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την προέλευσή τους αποκαλύφθηκε από µια 88χρονη γυναίκα, πρώην νοσοκόµα: τα οστά προέρχονταν από πτώµατα που είχαν φτάσει στο εργαστήριο µε κιβώτια γεµάτα φορµόλη. Η ίδια δεν γνώριζε την προέλευση των πτωµάτων. Ηξερε όµως τα τρία σηµεία του πάρκου όπου είχαν θαφτεί: το ένα ήταν η κρύπτη στο εργαστήριο και το άλλο η παιδική χαρά. Στο τρίτο είχε χτιστεί µια πολυκατοικία για να αποφευχθούν µελλοντικά οι ανασκαφές. Ο προϊστάµενος γιατρός της και επικεφαλής της Μονάδας έζησε σε εκείνη την πολυκατοικία µετά τον Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο για να επιτηρεί το µέρος. Οι ιστορικοί υποψιάζονται ότι τα πτώµατα µεταφέρονταν στο Τόκιο για περαιτέρω έρευνα. Οπως τονίζει στους «Times» ο ιστορικός Σεϊτσί Μοριµούραµ, «τα πειράµατα των γιατρών της Μονάδας 731 δεν διαφέρουν από τα πειράµατα που έκαναν οι γιατροί των Ναζί στο Αουσβιτς». 

Υ.Γ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου