"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ - Άνθρωποι ζουν από τα σκουπίδια

ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ -ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ !
Κι όμως, στην Ελλάδα του 2011 η τροφή είναι πλέον για πολλούς είδος πολυτελείας. Η φτώχεια χτυπά όλο και περισσότερους ανθρώπους, αναγκάζοντάς τους, αντί για τα ράφια των σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές αγορές, να καταφεύγουν στα σκουπίδια για να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί. Το 1937, ο συγγραφέας Τζον Στάινμπεκ έγραψε τη νουβέλα «Ανθρωποι και ποντίκια». Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν περάσει εβδομήντα τέσσερα χρόνια και ο τίτλος του συγκεκριμένου έργου δεν παρέμεινε απλώς διαχρονικός αλλά αποτυπώνει την εφιαλτική πραγματικότητα που βιώνουν πολλοί Ελληνες. Εικόνες Κατοχής, εικόνες που συνηθίζαμε να βλέπουμε σε χώρες της Αφρικής, όπου μικρά παιδιά πέθαιναν από την έλλειψη νερού και τροφής, γίνονται πραγματικότητα στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας .
Ατομα κάθε ηλικίας τρυπώνουν μέσα στους κάδους σκουπιδιών προκειμένου να βρουν υπολείμματα τροφίμων για να δαμάσουν την πείνα τους. Ανθρωποι που πριν από λίγο καιρό ζούσαν αξιοπρεπώς. Η οικονομική κρίση όμως τους οδήγησε στην έσχατη λύση: να τρέφονται από τα αποφάγια που πετάνε οι... τυχεροί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου