"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ένας στους δύο Ιταλούς λέει “φύγε” στον Μπερλουσκόνι

Περίπου ένας στους δύο ιταλούς θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο "Ρούμπιγκειτ", πρέπει να παραιτηθεί, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Corriere della Sera.
Συγκεκριμένα, από τους 800 ερωτηθέντες την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, το 49% απάντησαν ότι ο Μπερλουσκόνι πρέπει να παραιτηθεί και το 45% το αντίθετο.
Το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της παραίτησης του Μπερλουσκόνι οφείλεται στα αντι-μπερλουσκονικά αισθήματα των ψηφοφόρων του κέντρου αλλά κυρίως του κόμματος "Μέλλον και Ελευθερία" του Τζιανφράνκο Φίνι, εκτιμά η εφημερίδα.
Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα δημοσκοπήσεων στην Ιταλία, Ρενάτο Μάνχαιμερ, το κόμμα του Μπερλουσκόνι, "Λαός της Ελευθερίας" (PDL), "παραμένει σταθερό στο 30%" στην πρόθεση ψήφου των ψηφοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου