"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Βρετανία: Στημένη παγίδα από ομοφυλόφιλο δημοσιογράφο σε χριστιανή ψυχοθεραπεύτρια που κινδυνεύει να χάσει την δουλειά της

Σε ένα ακόμη παράδειγμα της αυξανόμενης σύγκρουσης μεταξύ πιστών χριστιανών επαγγελματιών και του ομοφυλοφιλικού κινήματος στη Βρετανία, μια χριστιανή ψυχοθεραπεύτρια που βοηθάει άτομα να ξεπεράσουν τις ομοφυλοφιλικές τους τάσεις κινδυνεύει να «διαγραφεί» ή να αποκλειστεί από την άσκηση του επαγγέλματός της.
Η Lesley Pilkington ήταν το θύμα μιας στημένης υπόθεσης από ένα κρυφό δημοσιογράφο ονόματι Patrick Strudwick, ο οποίος την πλησίασε, δήθεν, για να ζητήσει βοήθεια για τη σεξουαλικότητά του. Είπε στην Pilkington ότι ήθελε να εγκαταλείψει το ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής και εκείνη του έκανε γνωστό ότι εργάζεται μόνο μέσα σε χριστιανικά πλαίσια παροχής συμβουλών.
Ο Strudwick (φώτο), ο οποίος πήγε σε δύο συνεδρίες με την Pilkington και δημοσίευσε τα πρακτικά των συναντήσεων στην εφημερίδα ‘The Independent’, βραβεύθηκε ως ‘δημοσιογράφος της χρονιάς’ από την οργάνωση ομοφυλόφιλων ‘Stonewall’ για την παγίδα που έστησε. Μετά από τις συνεδρίες, κατέθεσε καταγγελία στη Βρετανική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας κατηγορώντας την Pilkington ότι είχε παραλείψει να σεβαστεί το «σταθερό χαρακτήρα» της ομοφυλοφιλίας του.
Η Pilkington, η οποία επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον μίας επαγγελματικής ομάδας δεοντολογίας στις 20 Ιανουαρίου, αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο να χάσει την άδειά της, είπε: «Μου είπε ότι έψαχνε για μια θεραπεία που ήταν ομοφυλόφιλος.
"Είπε ότι ήταν θλιμμένος και δυστυχισμένος και ότι ήθελε να του δώσω κάποια θεραπεία. Του είπα ότι εργάζομαι μόνο χρησιμοποιώντας ένα βιβλικό χριστιανικό πλαίσιο και μου είπε ότι ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε. "
Σχολιάζοντας την υπόθεση, συντηρητικός βουλευτής Roger Helmer είπε, "Γιατί είναι o.k. για έναν χειρούργο για να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, αλλά δεν είναι o.k. για έναν ψυχίατρο να προσπαθήσει να «αλλάξει» έναν σύμφωνο ομοφυλόφιλο;"
«Εάν, για οποιονδήποτε λόγο - ηθικό, θρησκευτικό, προσωπικό - ένας ομοφυλόφιλος θέλει να βοηθηθεί για να θεραπευτεί σε αυτό, θα πρέπει να του επιτρέπεται να αναζητήσει θεραπεία. Δεν κρίνω γενικά την ομοφυλοφιλία, αλλά αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν, γιατί θα πρέπει να εμποδίζονται να το κάνουν;" συνέχισε ο Helmer.
Το Χριστιανικό Νομικό Κέντρο (Christian Legal Centre), το οποίο χειρίζεται την υπόθεση στο πλευρό της Pilkington, είπε, "Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρονται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά τους βρίσκονται όλο και περισσότερο στο στόχαστρο του ομοφυλοφιλικού λόμπι, πολλοί από τους οποίους δεν δέχονται ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους."
Η Andrea Minichiello Williams, Διευθύνων Σύμβουλος της το Χριστιανικού Νομικού Κέντρου είπε, «η Λέσλι είναι μία θαυμάσια χριστιανή σύμβουλος που έχει ασκήσει για πολλά χρόνια το επάγγελμά της άψογα."
«Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι την έβαλε στόχο, της είπε ψέματα και την παραπλάνησε αυτός ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής και ακόμη χειρότερο ότι το σώμα των συναδέλφων της εξετάζει τις ενέργειές της ως άξιες ελέγχου.
«Φαίνεται ότι σε αυτό που η Βρετανική Εταιρεία Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπείας έχει αντιρρήσεις είναι ότι η Lesley Pilkington έχει τις επαγγελματικές και προσωπικές απόψεις της ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ένας σταθερός προσανατολισμός."
«Στεκόμαστε δίπλα στην Lesley (φώτο) και πιστεύουμε ότι σε μια πολιτισμένη κοινωνία, η θεραπεία θα πρέπει να δίδεται ελεύθερα σε όποιον επιθυμεί να αλλάξει την ομοφυλοφιλική του συμπεριφορά, χωρίς τον φόβο του εκφοβισμού και των απειλών από το ομοφυλοφιλικό λόμπι."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου