"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτο! Τέσσερις αδελφές παντρεύτηκαν τέσσερα αδέλφια!

Τέσσερις αδελφές παντρεύτηκαν τέσσερα αδέλφια
Τέσσερις αδελφές η Olivia, η Rosa, η Kelly και η Ketty Silva παντρεύτηκαν τέσσερα αδέλφια τον Darwin, τον Henry, τον Ranulfo και τον  William Sanchez.

Οι πατεράδες των δυο οικογενειών, από το χωριό Baba, στο Εκουαδόρ, ήταν παιδικοί φίλοι και όποτε έκαναν πάρτι η μια οικογένεια καλούσε την άλλη. Έτσι λοιπόν τα παιδιά των Silva και των Sanchez απόκτησαν ιδιαίτερη οικειότητα και σιγά-  σιγά δημιουργήθηκαν ειδύλλια.
Πρώτος άνοιξε τον χορό ο William Sanchez που έκανε δεσμό με την Ketty Silva και μετά ακολούθησαν και οι άλλοι.  «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια σπάνια περίπτωση αδελφών να παντρεύονται αδελφές. Όμως όλο αυτό τον καιρό που είναι μαζί ζουν ευτυχισμένα και χωρίς προβλήματα,»,  δήλωσε πατέρας των κοριτσιών Eugenio Silva. Τα παντρεμένα ζευγάρια,  έχουν αποκτήσει και οχτώ παιδάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου