"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

“Σνίφαραν” στάχτες νεκρών

Μακάβριο αποδείχτηκε το 'σνιφάρισμα' για δύο ληστές, οι οποίοι πέρασαν το περιεχόμενο δύο τεφροδόχων για κάποιο …ναρκωτικό.
Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι μιας γυναίκας στη Φλόριντα των ΗΠΑ και μαζί με τα κοσμήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές πήραν και τις δύο τεφροδόχους. Η μία περιείχε τις στάχτες του πατέρα της γυναίκας και η άλλη τις στάχτες των δύο σκύλων της.
Οι αστυνομικές αρχές έμαθαν τι ακριβώς συνέβη με τις στάχτες, όταν συνέλαβαν πέντε έφηβους οι οποίοι σχετίζονταν με μία άλλη ληστεία σε ένα κοντινό σπίτι.
«Οι ύποπτοι πέρασαν τις στάχτες είτε για κοκαΐνη είτε για ηρωίνη. Ανακάλυψαν όμως γρήγορα ότι αντί για κοκαΐνη 'σνίφαραν' στάχτες» ανακοίνωσε το γραφείο του τοπικού σερίφη.
Μόλις συνειδητοποίησαν το λάθος τους, οι ληστές προσπάθησαν να επιστρέψουν την τεφροδόχο αλλά τελικά την πέταξαν σε μία λίμνη, φοβούμενοι μήπως ταυτοποιήσουν τα αποτυπώματά τους.
Οι ληστές φυλακίστηκαν, ενώ δύτες ψάχνουν για τις τεφροδόχους και ό,τι στάχτες απέμειναν από τον πατέρα και τα σκυλιά της γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου