"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

‘’Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε χρεωκοπία’’

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι με την πολιτική της οδηγεί τη χώρα στη χρεωκοπία.
Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε, ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έθετε το θέμα του ευρωομολόγου ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε δηλώσει ότι "το ευρωομόλογο δεν είναι καλό σήμα προς τις αγορές, ενώ ακόμη τώρα η κυβέρνηση δεν λέει τι είδους ευρωομόλογο θέλει.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «ή πρόκειται για μια κυβέρνηση ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει, ή για μια κυβέρνηση ανθρώπων που βρίσκονται σ΄ ένα σχέδιο».
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει λύση έξω από το ευρωπαϊκή πλαίσιο και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δει την αλήθεια και να την πει στο λαό. «Όσο δεν την λέει, είναι συνένοχος» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου