"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο Παπούλιας ‘’έτσουξε’’ την Τουρκία

Επίθεση στον Κάρολο Παπούλια εξαπέλυσε το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τα λεγόμενα του Έλληνα προέδρου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αρμένιου ομολόγου του στην Αθήνα.
Ο κ. Παπούλιας είχε πει, ότι ο Ελληνικός και ο Αρμένικος λαός είχαν κατακρεουργηθεί από τον ίδιο βάρβαρο(εννοώντας την Τουρκία).
Η Τουρκική διπλωματία αναφέρει, ότι «οι παρατηρήσεις του Έλληνα προέδρου διαστρέφουν ιστορικά γεγονότα και δεν ανταποκρίνονται στην κοινή λογική».
Συνεχίζοντας, επισημαίνει, πως «η τουρκική και η ελληνική κυβέρνηση κάνουν από κοινού ότι μπορούν για να δώσουν νέα ώθηση στις σχέσεις των δυο χωρών».
Συνεπώς προσθέτει «είναι λογική προσδοκία να περιμένει κανείς ότι θα αποφεύγονται δηλώσεις που αναμοχλεύουν το κοινό μας παρελθόν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου