"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μυστηριώδης επισκέπτης στον τάφο του Πόε

Εμφανιζόταν κάθε χρόνο από το 1977, την ίδια πάντα ημερομηνία, 19 Ιανουαρίου.
Ημερομηνία θανάτου του ποιητή και συγγραφέα, ‘Εντγκαρ Αλαν Πόε.
Ο μυστηριώδης επισκέπτης, σύμφωνα με το διευθυντή του Mουσείου Poe House, ΤζεφΤζερόµ, ήταν ντυμένος στα μαύρα, φορούσε πλατύγυρο καπέλο κι έμπαινε στο κοιµητήριο Western Burying της Βαλτιµόρης, όπου κοντοστεκόταν µπροστά στο µνήµα του Πόε.
Στο περίεργο αυτό τελετουργικό ο άγνωστος άφηνε στον τάφο ένα µπουκάλι ακριβό γαλλικό κονιάκ µαζί µε τρία κόκκινα τριαντάφυλλα. Κάποιες φορές άφηνε και κάποιο σημείωμα, σε ένα από αυτά έγραφε: «Εντγκαρ, δεν σ' έχωξεχάσει».

 
Οι επισκέψεις του άγνωστου, εικάζεται ότι ξεκίνησαν τη χρονιά του θανάτου του Αμερικανού ποιητή και συγγραφέα το 1949.
Ωστόσο, όσο περίεργα εμφανίστηκε ο μυστηριώδης επισκέπτης, άλλο τόσο περίεργα εξαφανίστηκε.. καθώς φέτος, όπως και πέρυσι δε φάνηκε στο νεκροταφείο, στις 19 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου