"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Εμπρηστικές επιθέσεις τη νύχτα στην Αττική


Επιθέσεις με γκαζάκια σημειώθηκαν τη νύχτα σε τρία διαφορετικά σημεία του νομού Αττικής.

Στον Βύρωνα, περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο της τράπεζας Proton Bank στην οδό Χρυσ. Σμύρνης 40, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην πόρτα και να ξεσπάσει πυρκαγιά, την οποία έσβησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις 2:50 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στην είσοδο παλιών γραφείων του ΠΑΣΟΚ (τα οποία έκλεισαν πριν από 10 ημέρες) στην οδό Γαλαξιδίου 30, στο Μοσχάτο. Από την έκρηξη έσπασε η τζαμαρία των γραφείων.

Λίγο αργότερα, στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 34 και Φιλ. Εταιρείας στο Χαλάνδρι, εξερράγησαν τέσσερα γκαζάκια στην είσοδο γραφείων κατασκευαστικής εταιρίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές εξωτερικά.

Προανάκριση για τους εμπρησμούς διενεργεί η Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου