"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τι ακριβώς συμβαίνει στην Κερατέα;

kerateaxyta
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ - ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, καθώς και τις ημέρες μετά την πρωτοχρονιά, μια ομάδα συμπολιτών μας, έκανε γιορτές στον... δρόμο. Μιλάμε για τους κατοίκους της Κερατέας και συγκεκριμένα της περιοχής γύρω από το Οβριόκαστρο, οι οποίοι αντάλλαξαν τις ευχές για τον νέο χρόνο σε... οδοφράγματα της περιοχής τους.  
Και όλα αυτά γιατί η ελληνική αστυνομία, σε αντίθεση με τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων προστατεύει τα συνεργεία των μεγαλοεργολάβων, οι οποίοι προσπαθούν να... περάσουν το δικό τους, με την βοήθεια προφανώς κάποιων οργάνων μέσα στους μηχανισμούς του κατεστημένου, οι οποίοι προωθούν τις επιχειρηματικές τους... δράσεις. Εδώ και ένα μήνα περίπου στους δρόμους της Κερατέας, οι κάτοικοι συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Αυτό το ζήτημα έφερε στην Βουλή και ο βουλευτής Ατιτικής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, καθώς η περιοχή στην οποία λαμβάνουν χώρα τα επανειλημμένα επεισόδια, είναι η εκλογική του Περιφέρεια.
Στην ερώτησή του αναφέρει ότι: “το Σάββατο 11/12/2010,  εμφανίστηκαν, συνοδεία μεγάλης δύναμης των ΜΑΤ,  βαρέα μηχανήματα έργων, στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου Κερατέας, με προφανή σκοπό να προχωρήσουν μέσα στις επόμενες μέρες σε έναρξη εργασιών κατασκευής ΧΥΤΑ.
Και αυτή η παρουσία ήλθε την ίδια στιγμή που η ευρύτερη περιοχή εντός της οποίας έχει χωροθετηθεί ο Χ.Υ.Τ.Α. στην Κερατέα Αττικής, που καταλαμβάνει κυρίως ιδιωτικές εκτάσεις 500 στρεμμάτων,  είναι κηρυγμένη ως «αρχαιολογικός χώρος, ιστορικός τόπος και τοπίο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους» (ΦΕΚ 852Β/3-9-1980). Ειδικότερα δε, ο αρχαιολογικός χώρος Οβριόκαστρο, κηρύχθηκε μεταγενέστερα (ΦΕΚ 1070/29-12-1995) ως Α’ Ζώνη Προστασίας.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στις 13/12/2010, κατατέθηκε από 37 ιδιοκτήτες των επίδικων εκτάσεων, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Λαυρίου, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με αιτητικό την παύση διατάραξης της νομής τους, την παύση των εργασιών, καθώς και την απομάκρυνση των μηχανημάτων από τις ιδιοκτησίες τους. Η συζήτηση της αίτησης προσδιορίστηκε για τις 16/12/2010, ενώ ελήφθη προσωρινή διαταγή με περιεχόμενο την παύση «κάθε υλικής παρέμβασης στα ακίνητα που περιγράφονται στην αίτηση, μέχρι συζήτησης της αίτησης …».
Παρόλο λοιπόν που το δικαστικό σύστημα, έχει επί της ουσίας δικαιώσει τους κατοίκους της Κερατέας, τα ΜΑΤ συνεχίζουν – μέχρι σήμερα – να βρίσκονται στην περιοχή και να συγκρούονται διαρκώς με ομάδες κατοίκων.
Και πολύ εύλογα αναρωτιέται ο Μάκης Βορίδης, γιατί παραμένουν ΜΑΤ στην περιοχή μετά την έκδοση προσωρινής διαταγής περί μη εκτελέσεως εργασιών στην περιοχή και αποφάσεως ευνοϊκής για τους ιδιοκτήτες; Τι εξυπηρετεί η παραμονή τους; Πώς προστατεύεται η δημόσια τάξη αφού, ούτως ή άλλως, έχουν απαγορευτεί οι εργασίες; Ειδικώς ενόψει της παροχής προσωρινής δικαστικής προστασίας, προϋπόθεση της οποίας είναι η πιθανολόγηση υπάρξεως νομίμου δικαιώματος των αιτούντων, είναι δυνατόν να βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή για να προστατεύουν παρανομούντα, κατά πιθανολόγηση, εργολάβο;
Όλα λειπούν δείχνουν ότι τείνουν προς την πλευρά των κατοίκων. Τι είδους λοιπόν “προστασία” απολαμβάνει ο συγκεκριμένος εργολάβος; Από που αντλεί την δύναμη να έχει διμοιρίες των ΜΑΤ να προστατεύουν τα μηχανηματά του, την ίδια στιγμή που πολλά μέρη της Αττικής και ιδιαίτερα της Αθήνας χρήζουν αστυνόμευσης, λόγω των υψηλών ποσοστών εγκληματικότητας; Ποιού τα συμφέροντα προστατεύει η αστυνομία; Του ελληνικού λαού, όπως θα έπρεπε, ή κάποιου άλλου;
Η ερώτηση θα συζητηθεί στην Βουλή, στις 17 Ιανουαρίου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά από κάθε Έλληνα που αναρωτιέται το πώς χρησιμοποιούνται οι πόροι που από το υστερημά του δίδονται στην ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου