"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Αυτοκτόνησε 9χρονο αγγελούδι

Ένα κοριτσάκι εννέα ετών που έπασχε από διαβήτη έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το παράθυρο του σπιτιού του, από τον πέμπτο όροφο, στην περιοχή της Λιόν, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις εισαγγελικές αρχές.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, μολονότι κάτι τέτοιο είναι σπάνιο σε παιδιά τέτοιας ηλικίας», δήλωσε ο εισαγγελέας της Λιόν, Μαρκ Ντεζέρ. «Επιβεβαιώνεται από κάποιες λέξεις που έγραψε σ' ένα κομμάτι χαρτί λίγο προτού πηδήξει από το παράθυρο» του διαμερίσματος, στο προάστιο Πιερ-Μπενίτ.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το παιδί έπασχε από διαβήτη και είχε καβγαδίσει με την νταντά του για το γεγονός ότι έτρωγε πάρα πολλά γλυκά. «Χρησιμοποιώντας παιδικό λεξιλόγιο, έγραψε ότι βαρέθηκε κι ότι θα πέσει από το παράθυρο», πρόσθεσε.
Η μικρή, σοβαρά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου