"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κίνα Στις 96 οι συλλήψεις για το σκάνδαλο της μελαμίνης

Η κινεζική αστυνομία από τον Ιούλιο συνέλαβε 96 ανθρώπους, επειδή ανέμειξαν γάλα σε μορφή σκόνης με την τοξική ουσία μελαμίνη, δηλαδή την ίδια χημική ουσία που το 2008 στοίχισε τη ζωή δεκάδων βρεφών.
Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο δείγματα του γάλακτος σε μορφή σκόνης που εντοπίστηκαν στις βορειοδυτικές επαρχίες της Κίνας, Γκανσού και Κινγκάι, περιείχαν επίπεδα μελαμίνης έως και 500 φορές υψηλότερα από το επιτρεπτό όριο, υπογραμμίζοντας έτσι τις πλημμελείς συνθήκες ασφάλειας των τροφίμων που ισχύουν στη χώρα.
Οι κινεζικές αρχές, μάλιστα, κατέσχεσαν τότε 2.132 τόνους γάλακτος σε μορφή σκόνης μολυσμένου με μελαμίνη, μίας βιομηχανικής χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται στην παραγωγή πλαστικών και προστίθεται στο γάλα για να παραπλανήσει τους επιθεωρητές δίνοντας διαφορετικά αποτελέσματα στους ελέγχους για την ποσότητα πρωτεΐνης.
Από τους 96 συλληφθέντες, οι 17 καταδικάστηκαν, μεταξύ τους και δύο σε ισόβια κάθειρξη, ενώ 38 ακόμη πρόκειται να προσαχθούν στη δικαιοσύνη.
Αξίζει να τονίσουμε πως το 2008 τουλάχιστον έξι παιδιά πέθαναν και σχεδόν 300.000 αρρώστησαν από την κατανάλωση του εν λόγω μολυσμένου γάλακτος.
Επίσης, το Νοέμβριο του 2009 η Κίνα εκτέλεσε δύο ανθρώπους που εμπλέκονταν στο σκάνδαλο, αλλά ταυτόχρονα μέχρι και σήμερα τηρεί επικριτική στάση απέναντι σε όσους διαμαρτυρήθηκαν ως προς τη μεγάλη αυτή απάτη.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, ο οποίος οργάνωσε ιστοσελίδα για την ενημέρωση των οικογενειών των θυμάτων της μελαμίνης, φυλακίστηκε από τις κινεζικές αρχές.

Υ.Γ.ΚΑΛΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ;
ΕΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ......
ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.....ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.....
ΚΡΙΜΑ !!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου