"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αυτοπυρπολήθηκαν άλλοι 6 στον αραβικό κόσμο



Ο Μπουαζίζι αυτοπυρπολήθηκε από απελπισία στην Τυνησία. Στη φωτογραφία, όταν δέχτηκε την επίσκεψη του πρώην προέδρου.
Οι διαδηλώσεις που ανέτρεψαν στην Τυνησία τον επί 23 χρόνια πρόεδρο της χώρας άρχισαν με αφορμή την αυτοκτονία του 26χρονου πλανόδιου μανάβη, Μοχάμεντ Μπουαζίζι, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, γιατί οι αρχές κατάσχεσαν το καρότσι του. Ο Μπουαζίζι πέθανε λίγες εβδομάδες αργότερα. Για τους συμπατριώτες του έγινε μάρτυρας. Αν και ο πρώην πρόεδρος Ζιν Αλ Αμπιντίν Μπεν Αλί, τον είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να αποσπάσει τη συμπάθεια του λαού.

Η πράξη του Μπουαζίζι, οδήγησε προφανώς σε πράξεις μιμητισμού. Όπως έγινε γνωστό, τέσσερις άνδρες αυτοπυρπολήθηκαν στην Αλγερία,  ένας στην Αίγυπτο και ένας στην Μαυριτανία. Από τους έξι, μόνο για έναν Αλγερινό αναφέρθηκε αρχικά ότι είχε υποκύψει στα τραύματά του αλλά στη συνέχεια αυτό διαψεύστηκε από «κυβερνητικές πηγές». Οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν.

Στο Κάιρο, ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στο κοινοβούλιο, διαμαρτυρόμενος για την κακές συνθήκες διαβίωσης και τη μεγάλη φτώχεια.

Στην Αλγερία, όπου ταραχές επίσης ξέσπασαν πρόσφατα εξαιτίας των αυξήσεων στις τιμές των τροφίμων, οι εφημερίδες έγραψαν ότι τέσσερις άνδρες αυτοπυρπολήθηκαν τις τελευταίες πέντε μέρες.

Και στη Μαυριτανία, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος Γιακούμπ Ουλντ Νταχούντ, αυτοπυρπολήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διακρίσεις εις βάρος της φυλής του από την κυβέρνηση. Μάλιστα, είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητό του, περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά μπροστά στο προεδρικό μέγαρο. Άνδρες των δυνάμεων ασφάλειας και περαστικοί έσπασαν τα τζάμια για να τον βγάλουν έξω και τώρα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα.

«Γινόμαστε μάρτυρες μιας νέας τάσης;» αναρωτιέται ο Μπλέικ Χουνσελ, ο οποίος καλύπτει θέματα Μέσης Ανατολής στο σάιτ foreignpolicy.com.  «Υπάρχει κάτι το τρομακτικό και, κατά κάποιο τρόπο συγκινητικό, γι'αυτές τις απόπειρες. Είναι μια συγκλονιστική, απεγνωσμένη πράξη που προσελκύει αμέσως προσοχή, αποστροφή και ταυτόχρονα συμπάθεια».



Υ.Γ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ !!! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ , Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.....ΟΧΙ ,ΟΧΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ , ΜΗΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου