"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Βραζιλία: 400 οι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές



Περισσότεροι από 400 είναι οι νεκροί, σύμφωνα με το CNN, από τις καταστροφικές βροχοπτώσεις και τις κατολισθήσεις στην νοτιοανατολική Βραζιλία, στις ορεινές περιοχές κοντά στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Οι καταρρακτώδεις βροχές στη διάρκεια της νύχτας προκάλεσαν κατολισθήσεις στην πόλη Τερεσόπολις, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους σήμερα 130 άνθρωποι. Η πόλη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ οι άστεγοι ξεπερνούν τους 1.000.

Επίσης, στους 107 ανέρχονται οι νεκροί στην πόλη Νόβα Φριμπούργο, 140 χιλιόμετρα βόρεια του Ρίο, ενώ στην πόλη Πετρέπολις σκοτώθηκαν 18 άνθρωποι.

Στις παραπάνω περιοχές έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο τηλεφωνικό δίκτυο.

Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνεχώς, όσο τα συνεργεία διάσωσης προσεγγίζουν απομακρυσμένες περιοχές που έχουν καλυφθεί από τόνους λάσπης.

Δεκάδες είναι οι άνθρωποι που αγνοούνται και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί σημαντικά. Περισσότεροι από 800 διασώστες προσπαθούν να εντοπίσουν αγνοουμένους, ενώ έρευνες διεξάγουν και ελικόπτερα του Ναυτικού.

Έντονη είναι, επίσης, η ανησυχία για το ξέσπασμα επιδημιών.

Τις πληγείσες περιοχές αναμένεται να επισκεφθεί η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρώτη κρίση της θητείας της, αφού ανέλαβε τα ηνία της χώρας την 1η Ιανουαρίου.

Στις αρχές της εβδομάδας, οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν το θάνατο 13 ανθρώπων στο Σάο Πάολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου