"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ανέκδοτες φωτογραφίες του Χίτλερ πωλήθηκαν έναντι 38.500 ευρώ


Φωτογραφίες και αρνητικά που απεικονίζουν τον Αδόλφο Χίτλερ, την εποχή της ανόδου του ναζιστικού κόμματος στη Γερμανία, πωλήθηκαν σε δημοπρασία έναντι 38.500 ευρώ.
Πρόκειται για 600 ανέκδοτες φωτογραφίες και 800 αρνητικά, του προσωπικού φωτογράφου του Χίτλερ Χάινριχ Χόφμαν, που βγήκαν στο σφυρί στη διάρκεια δημοπρασίας στη Βρετανία.
Σε αυτές απεικονίζεται ο παράφρων γερμανός ηγέτης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε κέντρο εκπαίδευσης ναζιστών αξιωματικών, ή να χαιρετά από το αυτοκίνητό του τα πλήθη κατά τη διάρκεια κομματικής συγκέντρωσης στη Νυρεμβέργη.
Ο ίδιος φωτογράφος κάλυψε με τον φακό του τη συνάντηση του Χίτλερ με τον Μουσολίνι στο Μόναχο, αλλά και τον Χίτλερ να κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου το 1936.
«Εξεπλάγην για το μεγάλο ενδιαφέρον για τις φωτογραφίες, ακόμη και μέσα από την ίδια τη Γερμανία», τόνισε ο Τζόναθαν Χάμπερτ, υπεύθυνος του Οίκου δημοπρασιών, που εδρεύει στο Τάουκαστερ της κεντρικής Αγγλίας.
Οι φωτογραφίες αυτές είχαν αναπαραχθεί στο παρελθόν σε γραμματόσημα, αποστολικά δελτάρια, αφίσες και βιβλία.
Ο Χόφμαν συνελήφθη το 1945 από τους Αμερικανούς, οι οποίοι κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό από τα αρχεία του, καταδικάσθηκε σε τετραετή φυλάκιση και τελικά έφυγε από τη ζωή το 1957.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου