"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Ξάνθη: Όμηροι ληστών 30 επιβάτες τουριστικού πούλμαν

Λεωφορειοπειρατεία με στόχο την ληστεία έγινε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή Φελώνι της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και διάφορα έγγραφα από περίπου 30 επιχειρηματίες, οι οποίοι επέβαιναν σε τουριστικό λεωφορείο που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Ξάνθης-Λάγος δύο από τους δράστες με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους επιβάτες και απαίτησαν από τον οδηγό να κατευθυνθεί προς το Φελώνι, όπου εκεί τους περίμεναν άλλοι δύο συνεργοί τους.

Τελικά οδήγησαν το λεωφορείο σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο και λήστεψαν όλους τους επιβάτες.

Πριν απομακρυνθούν με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε άλλος ένας συνεργός τους, αφαίρεσαν και τα κλειδιά του τουριστικού λεωφορείου.

Από νωρίς το πρωί, οι επιχειρηματίες καταθέτουν στην Ασφάλεια Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου