"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Διαδήλωση-καραβάνι 280 χλμ στην Τυνησία

Περίπου χίλιοι διαδηλωτές προερχόμενοι από τις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας ζητώντας την παραίτηση της μεταβατικής κυβέρνησης στην Τυνησία διαδήλωσαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Τύνιδας, όπως μεταδίδουν οι ξένοι δημοσιογράφοι στη χώρα.
Φτάνοντας στο κέντρο της πρωτεύουσας νωρίς το πρωί, οι διαδηλωτές διέσχισαν την λεωφόρο Χαμπίμπ Μπουργκίμπα, κεντρική αρτηρία και συνήθη δρομολόγιο για τις συγκεντρώσεις, και στη συνέχεια πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών, έξω από το οποίο ξεδίπλωσαν ένα τεράστιο πορτραίτο του αυτοπυρπολημένου διαδηλωτή Μοχάμεντ Μπουαζίζι.
Το επονομαζόμενο «Καραβάνι» επρόκειτο να φθάσει στην Τύνιδα πεζή, σε τέσσερις, ή πέντε ημέρες, όπως όμως εξήγησαν σήμερα οι οδοιπόροι «δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο στον αγώνα για την πτώση της κυβέρνησης».
Ήταν περίπου 300 κατά την έναρξη της πορείας χθες το πρωί από το Μενζέλ Μπουζάιαν, σε απόσταση 280 χιλιομέτρων νοτίως της πρωτεύουσας, και στο δρόμο πολλοί άλλοι διαδηλωτές προστέθηκαν στο αρχικό σώμα της διαδήλωσης, τονίζουν δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Προτού φθάσουν στο κέντρο της πόλης, τους διαδηλωτές πλαισίωνε μία πομπή από ετερόκλητα οχήματα, φορτηγά, μοτοσικλέτες.
Η διαδήλωση οργανώθηκε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αυθόρμητα από νέους της περιοχής. Οι συνδικαλιστές και μέλη οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα αποφάσισαν στην πορεία να προστεθούν στο κύμα διαμαρτυρίας.
Ο νεαρός πωλητής φρούτων έγινε σύμβολο του αγώνα κατά του προηγούμενου καθεστώτος όταν έγινε ανθρώπινος δαυλός στη διαδήλωση της 17ης Δεκεμβρίου.
Οι κάτοικοι της Τυνησίας διαδηλώνουν καθημερινά κατά της πολιτικής επιβίωσης αξιωματούχων του προηγούμενου καθεστώτος στην μεταβατική κυβέρνηση συμμαχίας, που σχηματίσθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου