"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Σταθερά ακριβότερη χώρα στην ΕΕ η Ελλάδα Στο 1,62 ευρώ «σκαρφάλωσε» η αμόλυβδη


Στο 1,62 ευρώ ανά λίτρο διαμορφώθηκε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στην Ελλάδα, διατηρώντας την ανοδική τροχιά την οποία ακολουθεί από την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις τιμοληψίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, η μέση τιμή της αμόλυβδης σημείωσε αύξηση κατά 1,5 λεπτό σε διάστημα μίας εβδομάδας και διαμορφώθηκε την Παρασκευή στο 1,62 ευρώ από 1,605 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο ίδιο διάστημα η τιμή διυλιστηρίου αυξήθηκε κατά 3,9 λεπτά (από 1,469 σε 1,508 ευρώ) και οι τιμές χονδρικής (των εταιρειών εμπορίας) αυξήθηκαν κατά 4,1 λεπτά (από 1,539 σε 1,58 ευρώ).

Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα παραμένει η ακριβότερη χώρα για τη βενζίνη, με δεύτερη την Ολλανδία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών καυσίμων (που βασίζεται σε δηλώσεις των ίδιων των πρατηριούχων και όχι σε τιμοληψίες) η μέση τιμή της αμόλυβδης σήμερα είναι 1,633 ευρώ.

Ακριβότεροι είναι οι νομοί Ρεθύμνου, Λασιθίου και Κεφαλονιάς ενώ στον αντίποδα οι χαμηλότερες τιμές εντοπίζονται σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Κιλκίς.

Το φθηνότερο πρατήριο της επικράτειας εντοπίστηκε στη Μεσσηνία και έχει σήμερα τιμή 1,499 ευρώ και το ακριβότερο στο Λασίθι με 1,824 ευρώ. Με άλλα λόγια ο κάτοικος της Μεσσηνίας με τα ίδια χρήματα αγοράζει έξι λίτρα βενζίνης ενώ ο κάτοικος του Λασιθίου πέντε λίτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου