"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Νέα γρίπη: εννιά βαριά περιστατικά στην Ελλάδα


Αυξάνονται τα σοβαρά περιστατικά μετά από μόλυνση με τον ιό Α (Η1Ν1) στην χώρα μας. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, έως και χθες είχαν εντοπιστεί εννιά ασθενείς που χρειάστηκαν νοσηλεία σε μονάδες εντατικής θεραπείας, μετά την επιδείνωση της υγείας τους.

Πρόκειται για έξι άνδρες και τρεις γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 51 έτη. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ο ιός της νέας γρίπης φαίνεται πως και φέτος έχει την ίδια συμπεριφορά, προσβάλλοντας ακόμη και νέους και υγιείς ανθρώπους.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των ασθενών που παρουσιάζουν βαριά συμπτώματα, είναι και ένα βρέφος στη Θεσσαλονίκη με τους θεράποντες ιατρούς του να αναμένουν την διάγνωση των εργαστηριακών εξετάσεων που θα δείξει εάν έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη.

Στην ίδια έκθεση επιβεβαιώνεται ότι «η Ελλάδα βρίσκετε σε ανοδική φάση του επιδημικού κύματος γρίπης», με τον ιό Α (Η1Ν1) να είναι ο επικρατέστερος.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, οι λοιμωξιολόγοι επιμένουν πως οι πολίτες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τους κανόνες υγιεινής, έτσι ώστε να προστατέψουν τον ευατό τους αλλά και τους οικείους τους.

Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, διευκρινίζουν πως υπάρχει ακόμη χρόνος να εμβολιαστούν, δεδομένου πως τα στελέχη του ιού της γρίπης που έχουν απομονωθεί μέχρι σήμερα στα Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης περιλαμβάνονται στο φετινό τριδύναμο εμβόλιο γρίπης

Η νέα γρίπη «οργώνει» την Ευρώπη
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύμφωνα με την τελευταία εβδομαδιαία έκθεση, που εκδίδεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) βάσει των δεδομένων που συλλέγονται από τις χώρες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιτήρησης της Γρίπης (EISN), καταγράφηκαν τα εξής:

* Η δραστηριότητα της γρίπης παρουσιάζει αυξητική τάση σε δεκαπέντε (15) χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Βόρεια Ιρλανδία,Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία).

* Το 73% των στελεχών που έχουν απομονωθεί από την εβδομάδα 40/2010 μέχρι σήμερα ανήκει στον τύπο Α και το 27% στον τύπο Β του ιού της γρίπης. Όσον αφορά στους υποτύπους του ιού Α, σε ποσοστό 95,6% έχει απομονωθεί ο υπότυπος Α(Η1Ν1) 2009 και σε ποσοστό 4,4% ο υπότυπος Α(Η3).

* Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, έχουν αναφερθεί συνολικά 613 κρούσματα σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου από επτά χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου