"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Γύρισε ταινία με 10 iPhone 4

Μια κινηματογραφική καινοτομία φέρνει στα σινεμά ο Κορεάτης σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-Γουκ, δημιουργός του Oldboy, καθώς η νέα του ταινία με τίτλο «Night Fishing» γυρίστηκε με 10 τηλέφωνα iPhone 4. Μάλιστα, τις τέσσερις συσκευές τις χειριζόταν ο ίδιος.

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ που κέρδισε το μεγάλο βραβείο στις Κάννες το 2004.

Η καινούργια του -30λεπτη- ταινία αφορά την ιστορία ενός ψαρά και μιας γυναίκας σαμάνου και ο Παρκ Τσαν-Γουκ τη γύρισε μαζί με τον αδελφό του Τσαν-Κιόνγκ.

«Οι ταινίες που είχα σκηνοθετήσει πιο πριν, ήταν λεπτομερώς σχεδιασμένα και γυρισμένα ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί. Σε σχέση με αυτό, το γύρισμα αυτού του φιλμ ήταν ελεύθερο και όλοι είχαν το μερίδιο στο λόγο» είπε στο πρακτορείο Reuters ο σκηνοθέτης.

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ πρόσθεσε ότι η χρήση αυτού του τρόπου γυρίσματος μπορεί να φέρει φρεσκάδα και νέα οπτική σε μια ταινία, ενώ τόνισε ότι ένα άλλο θετικό είναι ότι δεν είναι ακριβό μέσο για να γυρίσεις ταινίες.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένας τόσο μεγάλος σκηνοθέτης χρησιμοποιεί smartphone για το γύρισμα μιας ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου