"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μάνα Μήδεια - πατέρας τέρας

Ο 45 χρονος Martin Smith, από το Carlisle αρνήθηκε τις 11 κατηγορίες για βιασμούς και επίσης απόπειρα βιασμού εναντίον της 20χρονης σήμερα νεαρής κοπέλας.
Όμως τελικά από το δικαστήριο του Manchester, κρίθηκε ένοχος.
Η σύντροφός του Lianne Smith, 44 ετών κατηγορήθηκε πως σκότωσε τα δύο παιδιά τους, την 5χρονη Rebecca και τον έντεκα μόλις μηνών five, Daniel, 11 months, σε ένα Ισπανικό εξοχικό χωριό, τον περασμένο Μάιο.
Ο Smith από το North Shields, κατηγορήθηκε πως χρησιμοποιούσε ύπνωση ώστε να παρενοχλεί το κορίτσι

Δίνοντας κατάθεση ηλεκτρονικά στο Βρετανό ανακριτή λόγω του ότι η Lianne Smith κρατείται στις Ισπανικές φυλακές, είπε σχετικά με «τον σύντροφό της τον οποίο γνωρίζει 18 χρόνια δεν έχει καμιά αμφιβολία. Είπε επίσης πως εγκατέλειψαν τη Βρετανία για να προστατέψουν τη Rebecca όταν τους απείλησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί πως θα τους στερούσαν την επιμέλεια. Αφήσαμε όμως πίσω την 20χρονη σήμερα Becky, να την προστατέψουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Staffordshire» .
Ο σύντροφος της Lianne Smith ο Martin Smith αποδεδειγμένα επί σειρά ετών παρενοχλούσε σεξουαλικά την μεγάλη κόρη τους και μάλιστα δια μεθόδων παραπλανητικών και συγκεκριμένα από την ηλικία των επτά ετών.
Οι επιθέσεις εναντίον της κλιμακώθηκαν όταν πέρασε στην εφηβεία.
Γλύτωσε όταν εγκατέλειψαν την Βρετανία. Ωστόσο εικάζεται πως η γυναίκα του πήρε πάνω της την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών τους, αλλά ο ένοχος πιθανότατα να είναι ο Smith.
Σήμερα αναμένεται η απόφαση της έκδοσής του μετά από τις ομολογίες της 20χρονης πια Becky και η ποινή.
Τα εγκλήματα που διέπραξαν έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, η οποία ζητά την έκδοσή τους και την τιμωρία τους,με την βαρύτερη των ποινών.

Πριν από τη σύλληψη του ζευγαριού η οποία έγινε στην Ισπανία για τις Βρετανικέ αρχές ήταν μέσα στις πρώτες θέσεις καταζητούμενων τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου