"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

«Να εγκαταλείψουμε το ευρώ, αν χρειαστεί»


Ο πρόεδρος του σλοβακικού κοινοβουλίου, Ρίτσαρντ Σούλικ, ζήτησε σήμερα να προετοιμαστεί η χώρα να εγκαταλείψει το ευρώ, αν η κρίση χρέους πλήξει και άλλες χώρες.

Ο Σούλικ είπε ότι η Σλοβακία, που υιοθέτησε το ενιαίο νόμισμα πριν από σχεδόν δύο χρόνια, χρειάζεται «να ετοιμάσει ένα Σχέδιο Β. Και αυτό είναι η επαναφορά της σλοβακικής κορόνας».

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Hospodarske Noviny ο Σούλικ επισημαίνει ότι η Σλοβακία είναι πολύ μικρή χώρα για να επηρεάσει τη λειτουργία της ευρωζώνης και προσθέτει: «Πρέπει τουλάχιστον να προστατεύσουμε τις αξίες που δημιούργησαν οι άνθρωποι που ζουν στην Σλοβακία».

Η Σλοβακία γνώρισε θετικές επιπτώσεις από την είσοδό της στην ευρωζώνη και η οικονομία της αναμένεται να ενισχυθεί μέχρι 4,1% φέτος-περισσότερο από κάθε άλλη χώρα που υιοθέτησε το ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου