"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Βρετανικό Δικαστήριο: Ελεύθερος ο Assange

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας επικύρωσε, έπειτα από συνεδρίαση 90 λεπτών, την απόφαση να αφεθεί
 
Βρετανικό Δικαστήριο: Ελεύθερος ο Assange
ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks, Jullian Assange, ο οποίος έχει προκαλέσει την οργή της Ουάσινγκτον, επειδή δημοσιοποίησε αμερικανικά απόρρητα διπλωματικά τηλεγραφήματα.
O δικαστής όρισε την εγγύηση για την απελευθέρωση του 39χρονου στις 200.000 λίρες, όπως είχε αποφασίσει και σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο, όμως προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στους υπόλοιπους όρους της αποφυλάκισής του.

Πάντως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο Assange θα αφεθεί σήμερα ελεύθερος. Σύμφωνα με έναν από τους δικηγόρους του, τον Μαρκ Στίβενς, οι 200.000 λίρες της εγγύησης, χρήματα που έχουν συγκεντρώσει υποστηρικτές του πελάτη του, θα είναι διαθέσιμα αργότερα σήμερα.

Ο Αυστραλός θα πρέπει να παραμείνει στη Βρετανία με αυστηρά περιοριστικούς όρους. Συγεκριμένα θα πρέπει να παραμείνει σε εξοχική κατοικία της ανατολικής Αγγλίας, ιδιοκτησίας ενός υποστηρικτή του, να εμφανίζεται καθημερινά σε αστυνομικό τμήμα και να φέρει πάνω του ηλεκτρονική ταυτότητα.

Στις 11 Ιανουαρίου θα εξεταστεί το αίτημα της Σουηδίας για την έκδοσή του.
Ο Jullian Assange κρατείται στο Λονδίνο από τις 7 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο μίας διαδικασίας έκδοσης προς τη Σουηδία, όπου κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βιασμό. Η βρετανική κατηγορούσα αρχή είχε ασκήσει έφεση την Τρίτη κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο ιδρυτής του WikiLeaks.
Πάντως εξακολουθεί να υπάρχει σύγχυση σχετικά με το αν η Βρετανία ή η Σουηδία άσκησαν την έφεση. Μία εκπρόσωπος της σουηδικής εισαγγελίας δήλωσε ότι η υπόθεση είναι στα χέρια της Βρετανίας.

Ο διευθυντής της βρετανικής εισαγγελίας από τη μεριά του δήλωσε στο BBC ότι η βρετανική κατηγορούσα αρχή ενήργησε ως εκπρόσωπος της σουηδικής κυβέρνησης, όμως αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου