"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο πρόσωπο των συγκοινωνιών

Τα μέτρα που προτείνει το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την εξυγίανση, αναδιάρθρωση και ανάπτυξη...

Το νέο πρόσωπο των συγκοινωνιών
των φορέων αστικών συγκοινωνιών της Αττικής, παρουσίασε αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Ρέππας,  ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τον υπουργό, προβλέπεται:

-Η μετεξέλιξη του ΟΑΣΑ σε Μητροπολιτικό Φορέα και η περιοχή αρμοδιότητάς του γίνεται πλέον η Περιφέρεια Αττικής.

-Οι πέντε εταιρείες που απαρτίζουν σήμερα το πλέγμα των αστικών συγκοινωνιών, θα γίνουν δύο, μία για τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και τραμ και μία για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.


-Ο ΟΑΣΑ θα έχει τη συνολική εποπτεία του έργου των δύο νέων φορέων, των ΟΤΑ και των εταιρειών που θα ασκούν συγκοινωνιακό έργο.


Στα εργασιακά, προβλέπονται 1.500 μετατάξεις προσωπικού, ενώ σε ό,τι αφορά τα σωρευμένα χρέη των φορέων προβλέπεται να αναληφθούν από το Δημόσιο.

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Ομίλου και των Φορέων προβλέπει αύξηση των εσόδων, κατά τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2011, από το μεταφορικό έργο, κάτι που "μεταφράζεται" σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα θα επανεξεταστεί η ισχύς του ενιαίου εισιτηρίου για όλες τις διαδρομές, καθώς και της διάρκειας ισχύος.

Έμφαση θα δοθεί επίσης στην αντιμετώπιση του φαινομένου της εισιτηριοδιαφυγής με άμεση ενίσχυση των διενεργούμενων ελέγχων ακυρώσεων εισιτηρίων μέσω σύστασης Ενιαίου Σώματος Ελεγκτών Κομίστρων. Παράλληλα, δημιουργείται μηχανισμός παρακολούθησης της υλοποίησης των στόχων του νέου ομίλου ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου, το 2011 το συνολικό έλλειμμα των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής θα μειωθεί από τα 389 εκατομμύρια ευρώ που ήταν το 2010, στα 155 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου