"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Παπακωνσταντίνου: Απέσυρε τη διάταξη για τα 24 δισ.

Απέσυρε τελικά ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αν και προσωρινά, τη διάταξη για τη διαγραφή...
 
Παπακωνσταντίνου: Απέσυρε τη διάταξη για τα 24 δισ.
των 24 δισ. ανείσπρακτων φόρων από το πολυνομοσχέδιο, κατόπιν του μηνύματος μερίδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ότι θα καταψηφίσουν τη διάταξη αυτή εάν δεν καταρτιστεί λίστα με τα ονόματα των νομικών και φυσικών προσώπων που αφορούν στα 24 δισ.

Μεταξύ των βουλευτών αυτών ήταν η Βάσω Παπανδρέου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Βαγγέλης Παπαχρηστος και ο Κώστας Καρτάλης.

Διευκρινίζοντας την κίνησή του αυτή, ο υπουργός ανέφερε πως «η Ελλάδα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει πλαίσιο διαγραφής χρεών» - κάτι που καθιστά απαραίτητη την θεσμοθέτησή του. «Θέλαμε να φέρουμε ένα πλαίσιο, μέσα απ’ το οποίο να γίνεται συντεταγμένα η διαγραφή, όσων χρεών είναι ανεπίδεκτα είσπραξης. Αντιλαμβάνομαι πως το άρθρο βρίσκεται σε ένα νομοσχέδιο με πολλές δυσκολίες. Συζήτησα με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και συμφωνήσαμε, αφού γίνει η ανάρτηση των ονομάτων των οφειλετών στο Διαδίκτυο, να αναλαμβάνει τη διαγραφή των χρεών το Ελεγκτικό Συνέδριο. Θα προτείνω λοιπόν κάτι τέτοιο σε επόμενο νομοσχέδιο. Ωσότου γίνει αυτό, το υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιοποιήσει τη λίστα, όλων ανεξαρτήτως των οφειλετών» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου