"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

«Συλλάβετε τον Ασάνζ» Η Εισαγγελία της Στοκχόλµης εξέδωσε ένταλµα για τον ιδρυτή τουWikileaks



Τζούλιαν Ασάνζ. Σουηδικό δικαστήριο ενέκρινε ένταλµα σύλληψης του ιδρυτή του Wikileaks µε βάση καταγγελίες για βιασµό που είχαν διατυπωθεί εις βάρος του τον Αύγουστο
Ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ µπορεί να συλληφθεί µε κατηγορίες για βιασµό που είχαν διατυπωθεί εις βάρος του πριν από µήνες, αφού σουηδικό δικαστήριο ενέκρινε χθες ένταλµα για τη σύλληψή του, ανοίγοντας τον δρόµο για την έκδοση διεθνούς εντάλµατος εις βάρος του 39χρονου Αυστραλού.

Η εκπρόσωπος της Εισαγγελίας δήλωσε πως το δικαστήριο εξέδωσε το ένταλµα επειδή ο Ασάνζ «είναι απών» και υπάρχουν εις βάρος του υποψίες ότι είναι αναµεµειγµένος σε «βιασµό, σεξουαλική παρενόχληση και παράνοµο καταναγκασµό». «Το επόµενο βήµα για τον εισαγγελέα είναι να εκδώσει διεθνές ένταλµα σύλληψης» πρόσθεσε. Η διευθύντρια της Εισαγγελίας της Στοκχόλµης Μαριάν Νι είχε δηλώσει νωρίτερα πως ζητήθηκεη έκδοση του εντάλµατος σύλληψης επειδή ο Ασάνζ ήταν άφαντος και οι εισαγγελείς δεν είχαν καταφέρει να τον ανακρίνουν επί σχεδόν 13 εβδοµάδες από τότε που δηµοσιοποιήθηκαν οι κατηγορίες εις βάρος του από δύο Σουηδέζες. Οµως οι δικηγόροι του Ασάνζ απέρριψαν κατηγορηµατικά τον ισχυρισµό της Εισαγγελίας, υπογραµµίζοντας πως κατά τους τρεις τελευταίους µήνες, παρά το γεγονός ότιπροέβησαν σε πολυάριθµα διαβήµατα, ούτε ο Ασάνζ ούτε ο δικηγόρος του έλαβαν εγγράφως το παραµικρό από τις σουηδικές αρχές σχετικά µε τις κατηγορίες εις βάρος του. «Ο Ασάνζ αρνείται όλα όσα ισχυρίζεται ο εισαγγελέας», τόνισε στη Στοκχόλµη ο σουηδός δικηγόρος του Μπγερν Χούρτιχ.


Αβάσιµες κατηγορίες
Η συµπεριφορά της Εισαγγελίας «δεν είναι δίωξη, αλλά διωγµός», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Ασάνζ στη Βρετανία Μαρκ Στίβενς, υπογραµµίζοντας πως οι κατηγορίες των δύο γυναικών είναι «ψευδείς και αβάσιµες». «Ο πελάτης µας ανέκαθεν υποστήριζε την αθωότητά του», πρόσθεσε ο δικηγόρος. «Τώρα βρίσκεται στη θέση, παρά την αθωότητά του και παρά το γεγονός ότι ουδέποτε απαγγέλθηκε κατηγορία εναντίον του, και παρά το γεγονός ότι ουδέποτε έλαβε ούτε ένα χαρτί για τις κατηγορίες εναντίον του, µία στις δέκα αναφορές στο Ιντερνετ στη λέξη “βιασµος” να περιλαµβάνει το όνοµά του», δήλωσε. Τα άπλυτα του Πενταγώνου
Ο Ασάνζ ίδρυσε τον ιστότοπο Wikileaks ως ένα φόρουµ για τη δηµοσιοποίηση απόρρητων και εµπιστευτικών ντοκουµέντων πολιτικής, στρατιωτικής και οικονοµικής σηµασίας, τα οποία διοχετεύουν πρόσωπα που τα έχουν αποκτήσει από κυβερνήσεις, εταιρείες και άλλες πηγές.

Φέτος το καλοκαίρι ο Wikileaks δηµοσιοποίησε 77.000 απόρρητα έγγραφα του Πενταγώνου για τον πόλεµο στο Αφγανιστάν και τον περασµένο µήνα άλλα 400.000 έγγραφα για τον πόλεµο στο Ιράκ. Η κυβέρνηση Οµπάµα καταδίκασε τις διαρροές. Το Πεντάγωνο και το υπουργείο ∆ικαιοσύνης δηµιούργησαν µια «δύναµη κρούσης» για να ερευνήσουν όλες τις πλευρές της υπόθεσης και εξετάζεται µεταξύ άλλων το ενδεχόµενο να ασκηθούν διώξεις κατά του Ασάνζ και των συνεργατών του βάσει ενός νόµου του 1917 περί κατασκοπείας.
«ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ»
«Δεν είναι δίωξη, αλλά διωγµός», δήλωσε ο δικηγόρος του Ασάνζ στη Βρετανία Μαρκ Στίβενς

Τον κατηγορούν για σεξ χωρίς προφυλάξεις

ΟΙ ΔύΟ ΓύΝΑΙκΕΣ
που κατηγορούν τον Ασάνζ ήταν εθελόντριες που είχαν προσφερθεί να βοηθήσουν τον Wikileaks και τον συνάντησαν όταν έφτασε στα µέσα Αυγούστου στη Σουηδία για να εξετάσει τη δυνατότητα δηµιουργίας µιας ασφαλούς βάσης για τον ίδιο και τον Wikileaks επωφελούµενος από τους σουηδικούς νόµους που προστατεύουν την ελευθεροτυπία. Αποκάλυψαν στην αστυνοµία και σε φίλους τους πως είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις µε τον Ασάνζ οι οποίες εξελίχθηκαν σε µη συναινετικές. Η µία γυναίκα είπε πως ο Ασάνζ αγνόησε τις εκκλήσεις της να σταµατήσει όταν έσπασε το προφυλακτικό. Η άλλη κατήγγειλε πως ενώ άρχισαν να κάνουν σεξ µε τον Ασάνζ χρησιµοποιώντας προφυλακτικό, αλλά ο εκείνος δεν συµµορφώθηκε στις εκκλήσεις της να σταµατήσει όταν έπαψε να το χρησιµοποιεί.

Ο Ασάνζ έχει δηλώσει πως είναι θύµα «βρώµικων κόλπων» και πως διεξάγεται «εκστρατεία δυσφήµησης» του ιδίου και του Wikileaks, ενώ έχει εκφράσει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδοµάδες φόβους για την προσωπική του ασφάλεια.

Υ.Γ. ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ......
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.....
ΦΙΛΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ....ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ 
ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου