"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

George, you can!



thumb

«Αγαπημένε μου αδελφέ, έχεις τώρα την τιμητική αποστολή και την μεγάλη πρόκληση να οδηγήσεις ένα αρχαίο έθνος…» . Με αυτά τα λόγια ξεκινάει η ανοιχτή επιστολή της ετεροθαλούς αδελφής του πρωθυπουργού, Εμίλια Νίμπλουμ, προς τον Γιώργο Παπανδρέου.
Σε ένα κείμενο που μπλέκει τον Δούρειο Ίππο, τους μετανάστες, τις αρχές καλής γειτονίας και συμβίωσης, τις προσωπικές της πολιτικές «οδηγίες» και την πεποίθησή της ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει το πιο  προοδευτικό κράτος της Ευρώπης, η κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου εκφράζει την συμπαράστασή της στον Γιώργο Παπανδρέου και δηλώνει σίγουρη ότι «You can make it happen!»
Όπως μάλιστα αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η Εμίλια Νίμπλουμ ήρθε πρόσφατα από τη Σουηδία στην Ελλάδα, με αφορμή τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και… κατέληξε στον Ευαγγελισμό, μια και στο σπρωξίδι στο οποίο «παρέστη» σε  εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας, χτύπησε το κεφάλι της.
Παρ΄όλα αυτά συνεχίζει να συμπαρίσταται στον ελληνικό λαό και να πιστεύει ότι είναι η ώρα του πρωθυπουργού για να γράψει ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου