"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ακροβατικές επιδείξεις από F16 στην Τανάγρα


Πάνω απο 1.000 θεατές «ψήφισαν» σήμερα το μεσημέρι την Πολεμική Αεροπορία καθώς παρακολούθησαν στην Τανάγρα την απόλυτα επιτυχή πρώτη ακροβατική επίδειξη με ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος F 16 τελευταίου τύπου, επαναφέροντας την Ελληνική Αεροπορία στον χώρο των επιδείξεων μαχητικών έπειτα από 43 χρόνια. Την επίδειξη έκανε το μέλος της ελληνικής Ομάδας Επιδείξεων (Demo Team) σμηναγός Εμμανουήλ Καραχάλιος της 340 Μοίρας της 115 Πτέρυγας Μάχης της Σούδας, με εφεδρικό τον σμηναγό Δημήτριο Κοντούλη της 343 Μοίρας της ίδιας Πτέρυγας, και την υποστήριξη 15μελούς ομάδας εδάφους με ιπτάμενους και τεχνικούς.
Η πρώτη παρουσίαση - επίδειξη της Ομάδας με Solo Demo που έγινε χθες Κυριακή είχε ενταχθεί στις εκδηλώσεις για την εορτή των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ που άρχισαν την Παρασκευή και ολοκληρώνονται αύριο Δευτέρα _ η κεντρική εκδήλωση γίνεται αύριο στο Τατόι παρουσία του υπουργού Αμυνας κ. Ε. Βενιζέλου.
Σε όλες τις αεροπορικές βάσεις υπάρχουν στατικές εκθέσεις διαφόρων τύπων αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Αύριο Δευτέρα 8 Νοεμβρίου τα αεροδρόμια θα ανοίξουν για το κοινό το μεσημέρι (13.00) και θα κλείσουν το απόγευμα στις 17.00, καθώς το πρωί γίνεται ο επίσημος εορτασμός (10.30). Επίσης αύριο Δευτέρα σε αρκετές αεροπορικές βάσεις, μετά τον επίσημο εορτασμό το πρωί στις 10.30, θα πραγματοποιεί τελετή απονομής μεταλλίων σε 112 εν ζωή στρατιωτικούς ή μεταθανάτια σε συγγενείς τους ως επιβράβευση έξοχων πράξεων που έφτασαν μέχρι την αυτοθυσία.
Οι δυο πιλότοι της Ομάδας Επιδείξεων (Demo Team) 115 ΠΜ με F 16 εκπαιδεύτηκαν στη Σούδα τον περασμένο Ιανουάριο σε χρόνο ρεκόρ από τον επικεφαλής πιλότο ακροβατικής ομαδας F-16 των ΗΠΑ. H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2010, συνεχίζοντας την ιστορία των Ακροβατικών Ομάδων της Π.Α.: «Καρέ των Ασσων», «ΑΚΡΟTΙΜ», «Ελληνική Φλόγα» και «Νέα Ελληνική Φλόγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου