"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γιαγιά Dj κατακτά τον κόσμο!

Ποιος να φανταζόταν την απογείωση της «καριέρας» της 69χρονης γιαγιάς-Dj από την Βρετανία, πέντε χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε το νέο της χόμπι;
Η Ruth Flowers ή αλλιώς Mamy Rock κατέκτησε τις προηγούμενες ημέρες και τις ΗΠΑ, όταν εμφανίστηκε στο Electro Festival του Anaheim. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ενθουσιώδεις: «Ήθελαν να με αγγίξουν και να με φιλήσουν. Νεαροί άνδρες μου πετούσαν δώρα και κόκκινα τριαντάφυλλα. Ήταν πολύ γλυκό για μια ‘γριά κότα’ σαν και μένα», δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph.
Το ενδιαφέρον της για τα decks ξεκίνησε όταν παραβρέθηκε στα γενέθλια του εγγονού της σε club του Λονδίνου, το 2005. Οι πρώτες της εντυπώσεις από το club ήταν μάλλον αρνητικές, καθώς την ενοχλούσαν τα φώτα και η δυνατή μουσική. Της ήρθε όμως η ιδέα να διοργανώνει τέτοια events για τα παιδιά της γειτονιάς της στο Μπρίστολ.
Σήμερα, η Mamy Rock συγκαταλέγεται ανάμεσα στους top DJ, έχοντας κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο νέο της single, που θα έχει τον τίτλο «69» από την ηλικία της.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου