"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μαδαγασκάρη

Να εκκενώσουν καταυλισμούς στην περιφέρεια του Ανταναναρίβο που βρίσκονται κοντά στη στρατιωτική βάση όπου έχουν οχυρωθεί από χθες στασιαστές στρατιωτικοί διέταξε τους κατοίκους η κυβέρνηση της Μαδαγασκάρη.

"Ζητούμε από τις οικογένειες που κατοικούν στο στρατιωτικό στρατόπεδο του Ιβάτο και από τους κατοίκους των γύρω περιοχών να εγκαταλείψουν το μέρος αυτό και να μεταβούν σε πιο ασφαλές σημείο" τόνισε ο υπουργός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, Λουσιέν Ρακοτοαριμάσι


Σχεδόν 20 στασιαστές αξιωματικοί του στρατού έχουν οχυρωθεί από την Τετάρτη σε στρατόπεδο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο. Οι αξιωματικοί σχεδίαζαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση και να εγκαταστήσουν ένα στρατιωτικό συμβούλιο για να διοικεί το νησί στον Ινδικό Ωκεανό.


Ο Ρακοτοαριμάρι είπε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους στασιαστές αξιωματικούς συνεχίζονται και ότι θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε αναμέτρηση μεταξύ των στρατιωτών.


Οι στασιαστές είχαν δηλώσει την Τετάρτη ότι "ανέστειλαν όλα τα θεσμικά όργανα" του καθεστώτος του Αντρι Ρατζοελίνα. Στη δήλωσή τους αυτή δεν υπήρξε μέχρι σήμερα συνέχεια, αλλά απουσία εμφανούς υποστήριξης του κινήματός τους από άλλα μέλη του στρατού και συνέχιση των καθημερινών δραστηριοτήτων στην πρωτεύουσα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο ισχυρός άνδρας της χώρας Ρατζοελίνα είχε προειδοποιήσει ότι το κράτος θα αναλάβει "τις ευθύνες του" απέναντι στους στασιαστές και "στη διάθεση για ταραχές ορισμένων" εξ αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου