"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

"Επικίνδυνος" ο σταυρός στα σχολεία!

Γνωρίζατε ότι το να φοράει κάποιος σταυρό είναι επικίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια;
"Σε μία Βρετανή μαθήτρια της απαγορεύτηκε να φοράει ένα σταυρουδάκι στο λαιμό της μέσα στην τάξη", αναφέρει η Daily Mail.
Στην Samantha Devine, (φωτο) 13 χρονών, χριστιανή Ρωμαιοκαθολική, οι καθηγητές της στο σχολείο της στο Gillingham, στην νοτιοανατολική Αγγλία, είπαν ότι παρέβη τους κανόνες σχετικά με "την υγεία και την ασφάλεια"!!!
Η οικογένεια σύμφωνα με πληροφορίες, λέει ότι θα δώσει μάχη κατά της απόφασης, ενώ κατηγορεί το σχολείο ότι κάνει διακρίσεις εις βάρος των Χριστιανών, καθώς από την άλλη οι Μουσουλμάνοι και οι Σιχ μαθητές (με το χαρακτηριστικό μπλε τουρμπάνι) μπορούν να φορούν τα θρησκευτικά τους σύμβολα ....
Ο πατέρας του κοριτσιού, πιστός καθολικός Ιρλανδός και βετεράνος του Στρατού που υπηρέτησε για 11 χρόνια στο Κόσοβο και την Σιέρρα Λεόνε, δήλωσε «οι οπαδοί του πολιτικά ορθού ("Political Corectness") έχουν μουρλαθεί τελείως»!
Το κορίτσι που μόλις άκουσε την απαγόρευση ξέσπασε σε κλάματα, υποσχέθηκε να συνεχίζει να φοράει το σταυρουδάκι της στο σχολείο.
"Είμαι περήφανη για την θρησκεία μου και έχω δικαίωμα να φορέσω ένα σταυρό γύρω από το λαιμό μου."
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σχολείο θεωρεί ότι ένα μικροσκοπικό σταυρουδάκι σε μια λεπτή ασημένια αλυσιδίτσα αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια, "είπε στην Mail .
Την ίδια στιγμή μαθητές με σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και μακριούς κολιέδες και κάθε είδους χρυσαφικό και μπιζού είναι αποδεκτοί στο σχολείο.
Στο blog A Western heart αναφέρεται ότι εκατοντάδες εκατομμύρια Καθολικοί φοράνε τον σταυρό για αιώνες, αλλά τώρα «κάποιοι» ξαφνικά, ανακάλυψαν ότι αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την «ασφάλεια» – δείχνοντας έτσι ότι είναι έτοιμοι ν εφεύρουν οποιαδήποτε δικαιολογία προκειμένου να περάσουν το μίσος τους για τον χριστιανισμό.
Ωστόσο, αναρωτιέται κανείς αν όλοι αυτοί οι δήθεν «ευαίσθητοι» συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο και για τον αγώνα που κάνουν οι Μουσουλμάνοι για να προστατεύσουν την πίστη τους και την ιδιαιτερότητά τους στην «άπιστη» Δύση (έχει επικρατήσει ο όρος dhimmitude), με τον τρόπο που δείχνουν το μίσος τους κατά των χριστιανικών.
Υπάρχει όμως συνέχεια στην ιστορία αυτή. Είναι σαφές ότι μαθητές άλλων θρησκειών στο σχολείο, οι οποίοι δεν είναι χριστιανοί, επιτρέπεται να φορούν τις θρησκευτικά τους ενδύματα και τα σύμβολά τους, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς!
Η αντι-χριστιανική μεροληψία έχει καταστεί πλέον ανεξέλεγκτη στην Βρετανία και είναι πλέον γνωστό ότι οι αραβικές χριστιανικές οικογένειες που έχουν καταφύγει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έμαθαν και αυτό. Ότι στα παιδιά τους λένε στο σχολείο ότι «είναι μουσουλμάνοι στην πραγματικότητα" και έτσι τα εντάσσουν για διάφορες δραστηριότητες σε ομάδες που αποτελούνται από παιδιά μουσουλμάνων!!!
Την ίδια τακτική κρατάνε όμως τα μοντέρνα «πολυπολιτισμικά» σχολεία στην Βρετανία και στις περιπτώσεις των λεγομένων «δακτυλιδιών αγνότητας», (chastity rings) που τελευταία έχουν γίνει της μόδας, από τους έφηβους που δεν θέλουν (κυρίως λόγω πίστης) να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μέχρι τον γάμο.
Έτσι η διεύθυνση του σχολείου στο St Mary του Devon, απαγόρεψε στην μαθήτρια Kioni Lansbury, (φωτο), ηλικίας 12 ετών, να φοράει ένα τέτοιο δακτυλίδι.
Η Kioni, που το δακτυλίδι της το δώρισε η μητέρα της, δήλωσε ότι επηρεάστηκε από το νεανικό ποπ συγκρότημα «Jonas Brothers», όπου και τα τρία μέλη του συγκροτήματος φοράνε τέτοια δακτυλίδια.
«Πολλά κορίτσια στο σχολείο πηγαίνουν με τον ένα και με τον άλλον. Εγώ θέλω να φυλάξω τον εαυτό μου αγνό» είπε. «Η ιδέα του να μείνω αγνή είναι κάτι που πιστεύω απόλυτα. Πιστεύω στον Χριστό και στην διδασκαλία Του» πρόσθεσε.
Τον Απρίλιο του 2008, η Lydia Playfoot, 16 ετών, (φωτο) έχασε την δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο, για το αν πρέπει να φοράει το δακτυλίδι της «αγνότητας» στο σχολείο της το Millais School στο Horsham, του Δυτικού Sussex, η διεύθυνση του οποίου θεώρησε "μη νόμιμη διαφοροποίηση" το να φοράει ένα τέτοιο δακτυλίδι μία μαθήτρια.
Η ίδια διαμαρτυρήθηκε ότι, με τον τρόπο αυτό, παραβιάζονται οι θρησκευτικές της πεποιθήσεις.
Η Playfoot, κόρη χριστιανού πάστορα, είναι ένα από τα δεκάδες κορίτσια που φορούσαν τέτοια δακτυλίδια με χαραγμένα εδάφια της Βίβλου που υποδεικνύουν την πρόθεσή τους να απέχουν από το σεξ μέχρι να παντρευτούν.
Στο δακτυλίδι έχει χαρακτεί "1΄Θεσ 4:3" και εννοεί το χωρίο που είναι από την Α΄ προς Θεσσαλονικείς Επιστολή του απ. Παύλου (4:3) που λέει «...να ξέρει κάθε ένας από σας να κρατάει το δικό του σκεύος σε αγιασμό και τιμή».
-------------------------------
Την ίδια ώρα δικαστηρίου στο Βαγιαδολίδ στην Ισπανία γνωμοδότησε ότι ο σταυρός έχει, μεταξύ άλλων, και θρησκευτική χροιά, (πςς...φοβερό!) που συνδέεται με μια συγκεκριμένη θρησκεία.
Κατά συνέπεια, η παρουσία ενός τέτοιου συμβόλου σ΄ ένα δημόσιο εκπαιδευτικό κέντρο όπου διδάσκονται ανήλικοι, των οποίων το μυαλό και η βούληση βρίσκονται σε φάση πλήρους ανάπτυξης, (αφήστε την φάση τους λοιπόν σε ΕΜΑΣ - και την αφασία τους..) μπορεί να προκαλέσει την εντύπωση ότι το Κράτος βρίσκεται πιο κοντά στο δόγμα που σχετίζεται με το συγκεκριμένο θρησκευτικό σύμβολο απ΄ ό,τι στα υπόλοιπα.
Με άλλα λόγια, ο σταυρός δεν είναι θρησκευτικά «ουδέτερος». Κατά συνέπεια, όλοι οι σταυροί και τα άλλα θρησκευτικά σύμβολα πρέπει να αφαιρεθούν από τις αίθουσες του σχολείου Μαθίας Πικαβέα.
Η «υπόθεση του σταυρού» ξεκίνησε από τις διαμαρτυρίες μιας ομάδας γονέων που τα παιδιά τους φοιτούσαν στο σχολείο και δεν ήθελαν τον σταυρό.
Η «Πολιτιστική Ένωση του Βαγιαδολίδ για ένα Κοσμικό Σχολείο» προσέφυγε στην δικαιοσύνη και τελικά, πριν από μερικές ημέρες δικαιώθηκε.
Ο αρχιεπίσκοπος του Τολέδο μίλησε για «Χριστοφοβία».
Η επίσημη εφημερίδα του Βατικανού χαρακτήρισε την απόφαση «ανησυχητικό σύμπτωμα αμνησίας ή πολιτιστικής νέκρωσης» και τους υποστηρικτές της «σκορπιούς που αυτοκτονούν με το ίδιο τους το δηλητήριο».
Ήδη η σοσιαλιστική ομάδα του κοινοβουλίου της Καστίλλης και Λεόν, παίρνοντας θάρρος από την απόφαση, απαιτεί να αφαιρεθούν τώρα τα θρησκευτικά σύμβολα από όλα τα δημόσια σχολεία της επαρχίας.
Η υπουργός Παιδείας Μερθέδες Καμπρέρα,μιμούμενοι τον Πόντιο Πιλάτο, δήλωσε ότι την απόφαση για αφαίρεση ή διατήρηση των θρησκευτικών συμβόλων θα πρέπει να τη λάβουν τα σχολεία, «αφού εκείνα γνωρίζουν καλύτερα τι μαθητές έχουν και τι πιστεύουν οι γονείς 
Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου