"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Το βίντεο της σινο-ιαπωνικής σύγκρουσης στο διαδίκτυο



Την ανησυχία της εκφράζει η Κίνα για την ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο το οποίο δείχνει τη σύγκρουση ανάμεσα στο κινεζικό αλιευτικό και τις ιαπωνικές ακταιωρούς, επεισόδιο το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρής διπλωματικής κρίσης ανάμεσα στους δυο ασιατικούς γίγαντες.

"Η Κίνα εξέφρασε την ανησυχία της στο Τόκιο δια της διπλωματικής οδού", δήλωσε ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών, Σεΐτζι Μαεχάρα.


Οι ιαπωνικές αρχές εξακολουθούν να αρνούνται να δώσουν στη δημοσιότητα τις εικόνες που κατέγραψαν άνδρες της ακτοφυλακής για το επεισόδιο αυτό που σημειώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου κοντά σε μια συστάδα μικρών νησιών στη θάλασσα της ανατολικής Κίνας, επί των οποίων προβάλλουν κυριαρχικά δικαιώματα τόσο οι δυο χώρες όσο και η Ταϊβάν.


Παρά τα αυστηρά μέτρα σήμερα το πρωί αναρτήθηκε στο YouTube ένα βίντεο 44 λεπτών το οποίο αναμεταδόθηκε από όλα τα ιαπωνικά τηλεοπτικά δίκτυα.


Για "εγκληματική πράξη" έκανε λόγο ο Σεΐτζι Μαεχάρα, ενώ ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Μιζούχο Φουκουσίμα, δήλωσε πως "μας προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ένα τόσο σημαντικό ντοκουμέντο, το οποίο μπορεί να βλάψει σοβαρά το μέλλον των σινο-ιαπωνικών σχέσεων, μπορεί να διαρρέει τόσο εύκολα".


Ο καπετάνιος του κινεζικού αλιευτικού, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι κινήθηκε επί τούτου εναντίον των δύο σκαφών, συνελήφθη την επομένη της σύγκρουσης, αλλά στη συνέχεια, ύστερα από τις απειλές της Κίνας για αντίποινα, αφέθηκε ελεύθερος στις 24 Σεπτεμβρίου.


Η ένταση ανάμεσα στις δυο χώρες δεν έχει ακόμα εκτονωθεί, παρά τις μέχρι στιγμής προσπάθειες να οργανωθεί μια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Καν και το ιάπωνα πρωθυπουργό Γουέν Τζιαμπάο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου