"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Παίζουν στο στοίχημα τον πριγκιπικό γάμο!

"Φωτιά" έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων στην Βρετανία, καθώς πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να "παίξουν" την ημερομηνία του γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.
Τα tips που έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες είναι ότι τον Ιούνιο η βασίλισσα Ελισάβετ μεταβαίνει στο Άσκοτ για να παρακολουθήσεις τις περίφημες ιπποδρομίες.
Τον Ιούλιο είναι η επέτειος του γάμου του Καρόλου και της αδικοχαμένης Νταϊάνας και ο πατέρας του πρίγκιπα δεν θα ήθελε να επισκιάσει το γεγονός αυτό, που μνημονεύεται από πολλούς Βρετανούς, τη σημαντικότερη ημέρα στη ζωή του γιου του.
Τον Αύγουστο η βασιλική οικογένεια είναι καλεσμένη σε άλλο βασιλικό γάμο στο Μονακό.
Τον Μάιο πάλι δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο, όμως ποτέ δεν έχει τελεστεί βασιλικός γάμος και τα ανάκτορα φοβούνται μάλλον να αλλάξουν την παράδοση.
Απ' ό,τι φαίνεται, ο γάμος έχει περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου