"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

«Θα μπορούσε να είχε ανατιναχθεί»

Η βλάβη την οποία υπέστη στις 4 Νοεμβρίου το Airbus A380 της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας Qantas, με την ρήξη ενός σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου, θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την ανατίναξη του αεροσκάφους εν πτήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου.
Ττα στοιχεία προκαταρκτικής έρευνας για το ατύχημα δείχνουν ότι τμήματα του κινητήρα της Rolls Royce διατρύπησαν το φτερό του αεροσκάφους, λίγο έλειψε να τρυπήσουν μία από τις δεξαμενές καυσίμων, αλλά, τελικά, έκοψαν έναν σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Sydney Morning Herald.
Η Qantas αρνήθηκε να σχολιάσει τις βλάβες που προκλήθηκαν στο αεροσκάφος, που μετέφερε 466 επιβάτες και μέλη πληρώματος, όπως αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στο κόκπιτ δέχθηκε περισσότερα από 50 σήματα κινδύνου κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Δεν θα συμβάλουμε στη φημολογία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της Qantas , διευκρινίζοντας ότι η εταιρεία συνεχίζει τους δικούς της ελέγχους επί των έξι A380 που παραμένουν καθηλωμένα μετά το συμβάν.

Ο Αντριαν Μούριτζ, διευθυντής της υπηρεσίας αεροναυτικής του πανεπιστημίου RMIT της Μελβούρνης, θεωρεί ότι η Qantas ήταν "πολύ, πολύ τυχερή" που δεν ανεφλέγησαν τα χιλιάδες λίτρα καυσίμου στη δεξαμενή της: "Εάν αναφλέγονταν τα καύσιμα, το αεροσκάφος θα ανατιναζόταν", δήλωσε στη Sydney Morning Herald.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου