"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ποιός ηθοποιός κρεμάστηκε από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου;


Η φωτογραφία κόβει την ανάσα και η εικόνα γίνεται ακόμη πιο αναντριχιαστική αν σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος ουρανοξύστης είναι επισήμως το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο!
Αυτό μάλλον ενθουσίασε, παρά τρόμαξε τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ, που το Σαββατοκύριακο απέδειξε για αλλη μία φορά ότι λατρεύει τον κίνδυνο! Πιστός στην άρνησή του να τον ντουμπλάρουν στις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών που πρωταγωνιστεί, ο 48χρονος Κρουζ, κρεμάστηκε από ύψος περίπου 800 μέτρων στο ψηλότερο κτήριο του κόσμου στο Ντουμπάι, το περίφημο Μπουρτζ Χαλίφα!
Και όλα αυτά για τις ανάγκες του τέταρτου "Mission Impossible" που θα βγει στους κινηματογράφους με τον τίτλο "Ghost Protocol".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου