"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το σκυλί και το δελφίνι

Πολύ λίγα πράγματα μπορούν, πια, να μας εκπλήξουν. Και όταν συμβαίνει είναι μαγικό. Όπως μαγική είναι η συνάντηση αυτού του άσπρου λαμπραντόρ με το γκρίζο δελφινάκι, μια συνάντηση που εξελίχθηκε στον ορισμό της φιλίας (ποιος ξέρει ίσως και του έρωτα), στον ορισμό της επιλογής και της υπέρβασης.
Γιατί το λαμπραντόρ και το δελφίνι επέλεξαν να γίνουν φίλοι, σε πείσμα των πανίσχυρων νόμων της φύσης, επέλεξαν να υπερβούν τις πανίσχυρες διαχωριστικές γραμμές του πλανήτη.
Επέλεξαν κάθε μέρα να κολυμπάνε μαζί, να κάνουν σκέρτσα, να παίζουν, να περνάνε καλά. Και αναρωτιέμαι… Ποιος έριξε το πρώτο βλέμμα; Ποιος έκανε το πρώτο βήμα; Σε ποια γλώσσα μιλάνε ; Τι συζητάνε κάθε μέρα;
Ευτυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ. Γιατί οι μαγικές επιλογές, οι ιδανικές συναντήσεις, δεν έχουν απαντήσεις σε ανούσια ερωτήματα.
Υ.Γ
Η φιλία «άνθισε» στο νησάκι Τόρι της Ιρλανδίας.
Υ.Γ 2
Τελικά είμαστε ημιτελή ζώα. Μπορούμε να επιλέξουμε αλλά δεν μπορούμε να υπερβούμε ούτε καν την πολιτική βλακεία.
Της Βάλιας Μπαζού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου