"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Κατηγορούν τον ΟΗΕ για τη χολέρα!

Στην πρωτεύουσα της Αϊτής, Πορτ-Ο-Πρενς, επεκτάθηκαν οι βίαιες διαδηλώσεις κατά της επιδημίας της χολέρας. Εκατοντάδες νεαροί Αϊτινοί επιτέθηκαν σε στρατιώτες του ΟΗΕ στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς οι κάτοικοι της Αϊτής κατηγορούν τους κυανόκρανους ότι «έφεραν» την επιδημία στη χώρα, ισχυρισμός που τα Ηνωμένα Έθνη αρνούνται.
Εκατοντάδες άτομα έριξαν πέτρες εναντίον οχημάτων του ΟΗΕ και έστησαν οδοφράγματα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τον τρόπο αντίδρασης των Αρχών της χώρας απέναντι στην επιδημία χολέρας.
Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε περίπου δέκα στρατιώτες της αποστολής του ΟΗΕ για την σταθεροποίηση στην Αϊτή (Minustah) που βρίσκονταν στο πίσω μέρος ενός κλειστού φορτηγού, ενώ σποραδικά πυρά ακούστηκαν στην πρωτεύουσα.
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους από τη χολέρα 1.100 άνθρωποι.
Οι διαδηλώσεις, που ξεκίνησαν από το βόρειο τμήμα της χώρας, έρχονται περίπου μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές στην Αϊτή και ο ΟΗΕ θεωρεί ότι έχουν πολιτικό κίνητρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου