"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Άνεργος έτρωγε κι έπινε «τζάμπα» στα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου

Το γαλλικό εστιατόριο στο οποίο ο 27χρονος άφησε τον μεγαλύτερο λογαριασμό-πάνω από 1.000 στερλίνες
Επέλεγε τα πιο ακριβά εστιατόρια, τα επισκεπτόταν, έτρωγε κι έπινε αλλά όταν ερχόταν η ώρα του μεγάλου λογαριασμού... γινόταν καπνός.

Ο λόγος για τον Λετονό Τζάνις Νορντς, άνεργο, 27 ετών, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σήμερα για να αντιμετωπίσει τις εναντίον του κατηγορίες που περιλαμβάνουν εξαπάτηση σε τρεις περιπτώσεις μεταξύ της 14ης Οκτωβρίου και της 15ης Νοεμβρίου.

Στη μία περίπτωση, στο εστιατόριο Glass House στο Ρίτσμοντ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, ο 27χρονος είχε κάνει λογαριασμό 349 στερλίνες.

Στη δεύτερη, το γεύμα του κόστισε 965 στερλίνες, στο ξενοδοχείο Connaught, στο κέντρο της πόλης ενώ στην τρίτη και πιο «τσουχτερή», ο λογαριασμός έφτασε τις 1.021 στερλίνες, στο γαλλικό εστιατόριο L'Oranger.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου