"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πέθανε λίγο πριν τη μεταμόσχευση!

Ο πρώην πρύτανης του Παντείου Αιμίλιος Μεταξόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Ο Αιμίλιος Μεταξόπουλος το 2007 καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση για την εμπλοκή του μαζί με άλλα εννιά άτομα στην υπόθεση υπεξαίρεσης 8 εκατ. ευρώ από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν ο λόγος που την Παρασκευή, αναβλήθηκε στο Εφετείο η εκδίκαση της υπόθεσης ύστερα από αίτημα που υπέβαλε η υπεράσπιση του Αιμίλιου Μεταξόπουλου.
Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα Μεταξόπουλου για άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία όπου είχε βρεθεί συμβατός δότης για μεταμόσχευση. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου