"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Στο εδώλιο βουλευτές


Στο εδώλιο θα καθίσουν τελικά οι τρεις πρώην βουλευτές του Εργατικού Κόμματος στη Μ. Βρετανία με την κατηγορία της κατάχρησης βουλευτικών δαπανών. Το σκάνδαλο ξέσπασε πέρσι, όταν και διαπιστώθηκε πως τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία για τις βουλευτικές δαπάνες τους, με αποτέλεσμα να ζητούν την επιστροφή εξόδων που δεν δικαιούνταν.
Οι βουλευτές -πρόκειται για τους Ντέιβιντ Τσέιτορ, Έλιοτ Μόρλεϊ και Τζιμ Ντέβιν-, που αρνούνται τις κατηγορίες, είχαν προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, επικαλούμενοι μια παλιά νομοθεσία περί κοινοβουλευτικού προνομίου (επικαλέστηκαν τη Διακήρυξη Δικαιωμάτων του 1689), το οποίο προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης των βουλευτών και εκτείνεται ακόμα και σε κανόνες που ρυθμίζουν τα οικονομικά τους. Με το επιχείρημα αυτό οι βουλευτές ήθελαν να υποστηρίξουν πως μόνο το Κοινοβούλιο μπορεί να αναλάβει δράση εναντίον τους.
Την επιχειρηματολογία και συνεπώς την προσφυγή των τριών βουλευτών απέρριψε το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο ανακοίνωσε χθες ότι θα αιτιολογήσει την απόφασή του «εν ευθέτω χρόνω». Οι τρεις βουλευτές αντιμετωπίζουν ξεχωριστές δίκες, με την πρώτη να ορίζεται για τις 22 Νοεμβρίου. Είναι η πρώτη ποινική δίωξη που ασκείται σε πολιτικούς, ενώ η μέγιστη ποινή που μπορεί να τους επιβληθεί είναι κάθειρξη επτά ετών.
Σπύρος Χριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου