"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μπράβο από τους Βρετανούς που χτυπάμε την Γερμανία (δηλαδή την Ευρώπη)

PAPANDREOU SYNODOSΚαι ξαφνικά οι Βρετανοί μας αγάπησαν. Βροχή τα μπράβο του Λονδίνου στον Έλληνα πρωθυπουργό που σήκωσε το ανάστημα του κατά των κακών Γερμανών που θέλουν να πτωχεύσουν τις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρώπης.  
Μερικές Ελληνικές εφημερίδες μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράψουν ότι "δικαίωση για το Γιώργο" στη επίθεση του κατά της Γερμανίας ήταν τα επαινετικά λόγια των Financial Times. 
Ακόμα και το Δ.Ν.Τ. με δηλώσεις του επικεφαλής Dominique Strauss-Kahn τάχθηκε με το αντιγερμανικό μέτωπο.  
Βεβαίως όπως όλοι γνωρίζουμε, η Βρετανία είναι μια χώρα που θρέφει ιδιαίτερα τρυφερά αισθήματα προς την Ευρώπη και έχει τα τελευταία χρόνια προσπαθήσει ιδιαίτερα να προωθήσει την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Πάντα η Βρετανία έχει ένα καλό λόγο να πει σε οτιδήποτε ενώνει την Ευρώπη και γι’αυτό πάντα βρίσκεται σε αντίθεση με την Γερμανία που ως γνωστόν πάντα λειτουργούσε κατά της Ευρώπης και πάντα ήθελε την διάλυσή της. (σημ. Το γεγονός ότι η Γερμανία έφτιαξε, πλήρωσε και πληρώνει την Ευρώπη, και αγωνίζεται να την κρατήσει όρθια, φαίνεται ότι δεν έχει καμία σημασία).
Έτσι, μόλις ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ‘όχι’ στα ακόμα αυστηρότερα μέτρα λιτότητας που θέλει να επιβάλει η Γερμανία σε όλες τις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρώπης όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία κ.α., οι Βρετανοί έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν.
Προφανώς επειδή οι Βρετανοί πιστεύουν ότι το νοικοκύρεμα των οικονομικών στοιχείων στις υπερχρεωμένες χώρες - που θέλει η Γερμανία - θα βλάψει το Ευρώ.
Ενώ μια μεγαλύτερη χαλαρότητα χωρίς επώδυνα οικονομικά μέτρα – που θέλει η Βρετανία, το Δ.Ν.Τ.  και ίσως και η Αμερική –  θα βοηθήσει  την ισχυροποίηση του Ευρώ και κατ’επέκταση της Ευρώπης.
Μα καλά για τόσο ηλίθιους μας περνάνε;
Πέτρος Δίπλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου