"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

“Φίμωσαν” τον Γεωργούλη για την Ελλάδα

Δεμένος χειροπόδαρα και με το στόμα φιμωμένο εμφανίστηκε ο Αλέξης Γεωργούλης. Τι ακριβώς του συνέβη αλήθεια;
Απολύτως τίποτα δε συνέβη στον Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οικειοθελώς και με διάθεση να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την πατρίδα του, ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας για την σωτηρία της χώρας μας!
Πιο συγκεκριμένα, πετυχημένοι ομογενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της καμπάνιας του διάσημου site της ομογένειας GHR με θέμα «Ideas 4 Greece» θα δίνουν μέσα από βίντεο πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για το πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και διάλεξαν τον Αλέξη Γεωργούλη για παρουσιαστή.
Ο ηθοποιός μάλιστα εμφανίζεται στο βίντεο της καμπάνιας δεμένος και φιμωμένος και σύμφωνα με το concept του σποτ, παρακολουθεί όλα όσα λέγονται για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του σποτ, ο πρωταγωνιστής αφήνει να φανεί η αγωνία του για το μέλλον της χώρας, ενώ μιλούν όλοι οι σπουδαίοι και πολύ πετυχημένοι Έλληνες ομογενείς για το τι πρέπει να γίνει ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η πατρίδα μας.
Στο τέλος του σποτ, ο Αλέξης Γεωργούλης καταφέρνει να λυθεί και να βγάλει την ταινία από το στόμα του, έτοιμος προφανώς να κινηθεί με όποιο τρόπο μπορεί για να βοηθήσει την πατρίδα του.
Πηγή: gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου