"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πάγκαλος εναντίον Βενιζέλου για ένστολους

" Ασχετους, υστερόβουλους και αδαείς" αποκαλεί όσους σχολίασαν τις δηλώσεις του περί "μη παραγωγικών ένστολων", ο Θεόδωρος Πάγκαλος!
Αυτό αναφέρει σε επιστολή του προς τον ναύαρχο Νίκο Παππά, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης!
Το ενδιαφέρον είναι πως ο πρώτος που είχε σπεύσει να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου ήταν ο ίδιος ο Υπουργός Αμυνας κ.Ευάγγελος Βενιζέλος, αρα συμπεραίνει κανείς ότι οι χαρακτηρισμοί απευθύνονται και σε αυτόν!
Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της επιστολής:
ΠΡΟΣ: Ναύαρχο Νίκο Παππά Επίτιμο Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικου
Αγαπητέ μου Νίκο,
Από όλες τις διαμαρτυρίες για τις πρόσφατες δηλώσεις μου σχετικά με την παραγωγικότητα στην ελληνική οικονομία και την ανάγκη ενίσχυσης της, διάλεξα τη δική σου για να απαντήσω και στους υπολοίπους και αυτό όχι γιατί με εντυπωσίασαν οι οποιοιδήποτε τίτλοι σου, αλλά γιατί έχεις κατακτήσει και κατοχυρώσει τον υπέρτερο όλων, αυτόν του αγωνιστή της δημοκρατίας.
Καταρχήν λυπάμαι που το λέω αλλά δεν θα πρέπει να έχεις δει ο ίδιος την εκπομπή γιατί δεν χρησιμοποίησα τη λέξη «αντιπαραγωγικοί», που σημαίνει κάτι διαφορετικό από την έκφραση «μη παραγωγικός».
Στοιχειώδης κανόνας της οικονομικής επιστήμης είναι ότι παραγωγικοί είναι όσοι ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή και τη μεταποίηση. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν στη διανομή του προϊόντος. Δεν είναι ούτε άχρηστοι ούτε αντιπαραγωγικοί. Νομικοί, που είναι και το επάγγελμα μου, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, ιερείς, απλώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις της παραγωγής σε μια οργανωμένη κοινωνία και αμείβονται για αυτό.
Είναι χρήσιμοι, ασκούν το επάγγελμα τους με τρόπο αξιοπρεπή, και βέβαια κατεξοχήν οι στρατιωτικοί έχουν και λόγο να αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ρόλο τους στην ελληνική ιστορία, αν πολέμησαν τους εχθρούς του έθνους, όπως η οικογένεια από την οποία κατάγομαι, και αν δεν πρόδωσαν το Σύνταγμα και τους νόμους όπως στην πρόσφατη επταετία, πράγμα που έχεις την καλοσύνη κι εσύ να θυμίζεις.
Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις δηλώσεις που μου αποδίδονται και τις οποίες εν χορώ διάφοροι άσχετοι, υστερόβουλοι και αδαείς έσπευσαν να σχολιάσουν.
Δε θα ήθελα να επικεντρωθώ σε αυτούς: η ύπαρξη σύγχρονων και αποτελεσματικών ενόπλων δυνάμεων λόγω της γεωγραφικής μας θέσης επιβάλλεται.
Έχεις πάντα όλη μου τη φιλία και την εκτίμηση.
Θεόδωρος Πάγκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου